Hvordan å gjenoppfinne selv etter skilsmisse

November 20

Hvordan å gjenoppfinne selv etter skilsmisse

Lære å fend selv etter en skilsmisse og år av ekteskapelig støtte kan være drenering og skremmende. Selvtilliten plummets. Ensomhet foregår kjærlige armer. Du lurer på hva du kunne gjort annerledes. Hvis du lar det, skilsmisse kan slå deg sanseløs eller du kan riste av selvtilfredshet og til handling. Siden gjerning er gjort og du har ikke annet valg enn å gleder, ta sjansen og gjenoppfinne selv etter skilsmissen.

Instruksjoner

• Sitte ned i et rolig sted med en ny journal. Tilbringe tid på introspeksjon etter uker og måneder dissekere oppløsningen av ekteskapet kan ikke virke som moro; men det er nødvendig. Adressering det du ønsker ut av livet er første skritt for å gjenoppfinne deg selv etter skilsmissen. Du har ikke luksusen eller byrden av Hamlet for noen, men selv og det er på tide å ta lager.

• Skriv ned dine behov og ønsker. Det kan hende at to krysser på enkelte punkter. Du må lage en levende, men dette kan være en tid til å spørre deg selv om det er en annen karriere kan du forfølge. Se sikre lavere priser på gammel gjeld du påløpte gift. Du må få et nytt sosiale liv, men bestemmer om du vil møte folk på barer eller i grupper som deler dine interesser og hobbyer.

• Ta lager av hvordan du vil at verden skal se du. Ta deg tid til å gå gjennom skapet og bestemme hva som skal gå. Velg noen nye biter av klær og prøv på ting du ville aldri ha sett på som en gift fyr eller gal. Reservere time hos en stylist og prøv frisyren du ikke sikker på din ex ville ha likt.

• Eksperimentere med en ny holdning. Bor fast i det som vil garantere deg mer unødvendig smerte. Å være redd for å våge til et nytt liv selv er normalt. Men du kan slå din grunnleggende menneskelig frykt for ukjent til spenning. Gjenoppfinne deg selv etter skilsmisse krever et dypt ønske om å få mest ut av resten av livet ditt. Gjennom journalføring og forfølge et nytt utseende, vil pluss bli grupper folk begeistret for deres sysler rock din verden på riktig måte.

Tips og advarsler

  • Aldri se tilbake. Ære hvilke deler av ditt ekteskap fortjener det og kast dis bemyndige kapitlene i historien. Gjenoppfinne deg selv etter skilsmisse betyr å være villig til å åpne deg til nye opplevelser og du kan ikke gjøre det når du sitter fast i fortiden.