Hvordan bli en barn film skuespillerinne

May 4

Hvordan bli en barn film skuespillerinne

Barna er søt, men ikke alle søte barn er i stand til å oppleve suksess i filmindustrien. Hvis du tror barnet har det som trengs for å være en suksess, ta henne til en pålitelig byrå umiddelbart. Selv om eldre skuespillere krever vanligvis erfaring å få med en agent, trenger barn skuespillere vanligvis ikke mange kreditter til navnet sitt fordi de er så små. Å ha et barn skuespiller er et stort ansvar for hans eller hennes foreldre. Som forelder til et barn skuespiller er du ansvarlig for å holde med barnet ditt på auditions.

Instruksjoner

• Få headshots eller et siste bilde tatt. Stedet for å bruke dette bildet for å sende til styremedlemmer, så mange aktører start gjør, bør et barn skuespiller bare være sender sin hodeskudd til agenter. Agenter kan anbefale en manager hvis du ikke er villige til å være leder av barnet.

• Velg en pålitelig byrå å representere barnet. Det er ideelt å plukke et byrå som ønsker å opprettholde et uten, åpne forhold med deg og barnet. Hvis barnet ikke føler for å gå til en bestemt audition, bør det ikke bli holdt mot henne. Du ønsker ikke å være kontraktsmessig bundet til agent Hvis barnet bestemmer seg for ikke å forfølge skuespill.

• Registrer deg for filmen fungerende klasser. Hvis barnet ditt tar filmen fungerende klasser, vil hun være foran konkurransen. Ikke forsøk å lære fungerer barnet ditt, selv om du er en profesjonell fungerende lærer. i stedet bringe din datter til en annen lærer du stoler. På denne måten kan du overvåke din datters suksess mens opprettholde hjem forholdet hun trenger og det ikke plage henne fungerende arbeid.

• Fortsette ditt barns utdanning. Enten barnet er skolegang på settet eller går til offentlige skolen mens attending auditions, er det nødvendig å fortsette din datters utdanning. Ikke dra barnet ut av skolen, uansett hvor travelt tidsplanen skuespill.

• Ikke press barnet. Hvis datteren din starter uttrykke hesitance eller anger før du går til auditions, kan det være tid for en pause. Fortelle barnet å konsentrere seg om henne andre hobbyer, om det er noe annet som er hun nå mer interessert.

Tips og advarsler

  • Utsette barnet ditt til andre barna å leke med tillegg profesjonelle skuespillere.
  • Ikke send barnet til auditions alene. Betal ikke en agent representerer barnet. Ikke press barnet å bli skuespiller mot sin vilje.