Slik starter en Arena Team i World of Warcraft

March 31

Det er massevis av søte rustning og våpen å være hadde for de villig til å modige Arena. Arena utstyr er sammenlignbare i makt til raiding utstyr, og er nå recolored versjoner av raiding Tier 4 og lag 5 rustning. Drepe andre spillere er vel og bra, men fleste snuble før de selv kommer så langt. Her er hvordan du i gang.

Instruksjoner

• Bestemme team størrelse. Det er 2v2 og 3v3 5v5 lag, men du kan ha dobbelt så mange jagerfly i gruppen. 2v2 team kan ha 4 medlemmer, 3v3 lag kan ha 6 medlemmer og 5v5 lagene får 10 medlemmer.

• Hodet opp arena i Blade's Edge Mountains. Det kalles "Arena av blod" og det er bare for synge. Se etter Arena koordinator. Han selger de utleie du vil gjøre gruppen. Ta mellom 80 og 200 gull for charter. 2v2 charter koste 80g, 3v3 charter koster 120 og 5v5 charter koster 200g.

• Navnet ditt team. Det kan være hva du vil!

• Samle inn signaturer for gruppen. Når du har fått nok for en hel gruppe, tilbake charteret til koordinator og velg banner.

• Gå ut og kjempe med andre spillere! Hvis du vil angi en Arena kampen, finne en Arena Promoter (de er vanligvis ved slagmark Battlemasters) og Velg hva slags kampen du ønsker å kjempe i. Trefning kamper er bare praksis; verken miste eller få poeng. Vurdert kampene count.