Hvordan å la din ektefelle forsiktig skilsmisse

November 14

Beslutningen til fil en skilsmisse er ofte laget av en ektefelle. Hvordan er dette først formidlet kan angi tonen fremover. Selv om du ikke kan kontrollere din reaksjon, er du i best posisjon til å forutsi om nyheter vil bli møtt med overraskelse, tårer, sinne, harme eller ro - og planlegge deretter. Først, har ikke jeg-vil-en-skilsmisse diskusjonen hvis du ikke er sikker på at du en skilsmisse. Dette bør være en beslutning som du har tenkt gjennom grundig. Skilsmisse er en større beslutning som reiser ny, ofte ubehagelig, følelser.

Instruksjoner

Skilsmisse snakk

• Ifølge Dr. Gail Saltz, psykiater og forfatter, er et offentlig sted med litt privatliv den beste innstillingen for disse samtalene, spesielt hvis det er en historie med tidligere aggresjon. I tillegg til anerkjenner sikkerhet, oppfordrer den også følelsesmessige tilbakeholdenhet. En annen viktig vurdering er klokkeslettet. Morgentimene anses den beste tiden å videresende denne typen nyheter.

• Hvis emnet for skilsmisse kommer som en overraskelse til din ektefelle, forvent en forespørsel om en forklaring. Brette McWhorter Sember, JD, forfatter av "The Complete skilsmisse Handbook," antyder at før du starter samtalen, bestemmer om du vil å komme inn "grunner" eller å fokusere på "hvor ting gå herfra." Være forberedt på å oppgi innsatsen som er gjort for å redde ekteskapet, men også erkjenner din rolle i ekteskapets feil. Enkelt og ærlig forklaringer er best. For mye detalj kan høres ut som finger peker som plasserer henne på Forsvaret og kan eskalere til et argument. Kommunisere i første person: "Jeg føler at dette ekteskapet ikke lenger fungerer for meg" og ikke "du er ikke mannen jeg ble forelsket med."

• Forvente verbale overgrep selv om det aldri har skjedd før. Selv være forberedt på sinne som er kanalisert inn fysisk. Gayle Rosenwald Smith, J.D. og Sally Abrahms, forfatterne av "Hva enhver kvinne bør kjent om skilsmisse og varetekt," er å kunne oppdage sinne signaler viktig å bruke kompromiss teknikker. Det er forhånd Advarsel tegn på økende sinne, som en contorted eller rød ansikt med pulsen og knyttet neve. Lytt og viser empati til din ektefelle. Erkjenne sine følelser, men husk at samtykke til å innhente en skilsmisse ikke søkes, bare hans forståelse. Vær forberedt på å frigjøre hvis sinne blir uhåndterlig. Har en utgangen plan.

• Forberede å administrere dine egne følelser ved å forutse svarene. Du vil fortsatt føle tap og en rekke andre følelser selv om du starter skilsmisse. Være edru og medikamentfri når du starter denne samtalen. Dette er en vanskelig situasjon, og du kan forutse å være invitert på en skyldfølelse-tur eller løfte å endre. Planlegg ditt svar. Også vet og være klar til å administrere din egen hurtigknapper. Ta dype åndedrag å frigjøre ditt eget spenninger. Hvis du har barn, ikke får til et argument om bolig og samvær på dette punktet. Dette kan være utarbeidet i detalj i en etterfølgende samtale.

• Før skilsmisse samtalen, kan det være best å rådføre seg med en skilsmisse advokat først. Noen tilbyr gratis innledende konsultasjoner. Spør advokaten om kommunikasjon skilsmisse til din ektefelle. For eksempel, selv om det anbefales vanligvis å påvirke en umiddelbar fysisk separasjon etter skilsmisse samtalen, kan det være juridiske konsekvenser spesifikk å din begrunne hvis du lar den ekteskapelige boligen, hvis du vil deretter be din ektefelle å forlate.