Hvordan vet jeg hvilket kjønn min Dragonfish er?

August 25

Hvordan vet jeg hvilket kjønn min Dragonfish er?

Drage fisk, også kjent som Arowana, er en art av fisk som er innfødt til Sør-Asia. De er så kalt på grunn av sin uhyggelig likhet med drager av myten. Drage fisk har er svært sjeldne i andre deler av verden, men vært vellykket avlet og studerte i Europa. Bestemme kjønn drage fisk krever et våkent øye fordi det er ingen eksterne kjønnsorganene.

Instruksjoner

• Undersøke dragon fiskens haken. Kvinner har en vekst på chins kalles en hake vektstang. Menn mangler dette fysiske kjennetegn.

• Inspiser drage fisk tennene. Dragon fisk tenner er skarp og brukes å flerre små sjødyr. Kvinnelige dragon fiskens tennene er skarpere og mer enn mannliges. Kjevebenet av kvinnelige åpner også bredere enn hannens kjevebenet.

• Studere størrelsen på din drage fisk øyne. Kvinnelige drage fisk har mindre øyne enn menn.

• Observere dragon fisken under parring, hvis du har mer enn én. Mannlige vil øse opp egg inn i munnen når kvinnen har lagt dem. Hvis din drage fisk er bærer disse egg i munnen, har du en mann. Menn også svømme øverst i avslappet egg å befrukte. Se etter en melkeaktig utslipp fra dragon fisken å avgjøre dette.