Hvordan få "Sonic Riders" Action Replay

October 16

«Sonic Riders» kom ut i 2006 for Xbox, PlayStation 2 og GameCube konsoller, hvorav hver har tilknyttede Action Replay programvare utviklet av dato. Hver versjon av spillet har koder som allerede er på Action Replay programvare. Men er det alltid nye koder kommer ut for spill, som du finner i gaming magasiner eller på Codejunkies.com, en datos offisielle spillet bedrager databasen. Prosessen for å få "Sonic Riders" sammen med Action Replay programvaren er den samme som for andre spill.

Instruksjoner

• Legg Action Replay platen i spillet konsollen. Slå på konsollen, og deretter vente på Action Replay programvaren laste.

• Vent i det neste skjermbildet. Det vil lese, "Sett inn spillet platen eller DVD nå." Trykk utløsningsknappen på konsollen for å fjerne Action Replay platen.

• Sett inn din kopi av "Sonic Riders" i spillet konsollen. La konsollen å gjenkjenne platen. Dette kan ta noen minutter. En ny skjermen vises med en liste over spill - bla gjennom denne listen til du finner "Sonic Riders."

• Trykk på "Bekreft"-knappen å åpne menyen "Sonic Riders" Action Replay-konsollen. Dette er "X" for PS2 og "A" for Xbox og GameCube. Dette vil vise deg listen over kodene til spillet.

• Merk kodene du vil aktivere, og trykk deretter "X" eller "A" å krysse av i boksen ved siden av seg. Dette vil aktivere kodene for spilløkt. Hvis ingen koder, eller du vil legge til en ny kode fra en pålitelig gaming kilde, velg "Legg til ny kode" og følg den skjermen for å skrive den nye koden.

• Trykk "Start" når du er klar til å starte spillet. En melding vises som ber deg bekrefte valgene koden. Trykk "Start" en gang for å starte spillet med valgte.