Hvordan behandle Mange inne dukke

September 21

Skabb er en hud tilstand forårsaket av midd som ofte oppstår i dukke og voksen hundene. Det finnes to typer skabb, sarcoptic skabb, forårsaket av sarcoptis scabei skjerv, eller demodectic skabb, forårsaket av demonstrasjon canis midd. Hver av disse typene skabb produserer liten, rød støt og oser koker det årsaken intens kløe og ubehag og kan påvirke valpens generell helse. Sarcoptic skabb kan overføres til mennesker, men det er en mild hudtilstand som er selvbegrensende i 1-2 uker.

Instruksjoner

Hvordan behandle Mange inne dukke

• Undersøke de berørte områdene på valp huden. Valper mellom alderen 3-9 måneder ofte får demodectic skabb fra levende og blir tatt vare på av sine mødre. Mange angrep ofte juvenile hundene, syk hunder eller de med svekket immunforsvar. Demonstrasjon mites er enkelt for vet å finne inne hud avskraping. Demodectic mange ser ut som en oppdatering av rød hud med kløe og hårtap. Det kan være 'tørr form' med rødhet og flassende hud, eller 'pustuløs skjemaet"med fet, hovne, oser sår.

• Sjekk for hår tap og oser sår. Et veldig rød, hoven område av huden, oser pus, med mye av håravfall og intens kløe kunne sarcoptic skabb. Dyrlegen vil kunne fortelle ved å gjøre en hud skraping hva slags Skabb er det og hva slags behandling som er best for valpen.

• Diskutere behandlinger med din veterinær. Veterinærer velger ofte en lime-svovel dukkert for svært ung dukke fordi det er færre reaksjoner enn med mer avanserte behandlinger for skabb. Det er trygt og effektive når de brukes på valper. Ivermectin er et medikament som brukes til å behandle heartworms, men det er også effektiv mot mange. Bruk av ivermectin for ung dukke er ikke anbefalt, og noen arter som Old English Sheepdogs eller Kullminen tolererer ikke denne medisinen godt. Selamectin (Revolution) er en annen heartworm medisiner som brukes mot sarcoptic skabb påføres lokalt på huden. Denne medisinen også anbefales ikke for valper eller dyr som er syke eller har svekkende sykdommer. En annen aktuell heartworm medication, fordel eller Moxidectin er også effektiv mot mange, som er medisiner, milbemycin oxime, også kjent som Sentinel. Amitraz, Mitaban, er en dukkert som brukes mot mange, men kan ikke anbefales for bruk i små valper.

• Bruk hansker ved håndtering valpen mens det har skabb. Bruk hansker og vask hendene etter kontakt. Vaske dine klær og sengetøy i veldig varmt vann å drepe mange mites. Sarcoptic skabb kan overføres til mennesker, men behandlingen er vanligvis ikke nødvendig.

Tips og advarsler

  • Det er ikke alltid lett å fortelle hva slags hudtilstand valpen har av utseende bare. Din veterinær mai foreskrive skabb behandling for å se om det vil klare opp huden problemet før andre behandlinger.