Om Deco maling markører

May 6

Universal maling indikatorer kan være nyttig når du har mange prosjekter å fullføre og ønsker ikke å bruke en skandaløs beløp. Deco maling markører er disse typer Universal kunst forsyninger. De kan trekke på nesten alle underlag, kommer i ulike størrelser på størrelsen for bred coloring jobber og fancy kalligrafi jobber og kommer i en rekke farger som passer alle palett.

Funksjonen

Deco maling markører er spesielt designet for å håndtere mange kunstneriske prosjekter som håndverk, tegning og coloring over store flater.

Typer

Deco maling markører kommer i mange palett alternativer, blant annet metalliske farger og primærfarger glitter maling farger. De er også tilgjengelig i en rekke tips størrelser som fin spiss, bred punkt, ekstra fin punkt og en kalligrafi-style tips. Du kan også finne dem i mange ulike emballasje størrelser, inkludert pakninger, seks eller selges enkeltvis.

Funksjoner

Disse maling markørene er bygget med en pumpe action ventil for kontroll over blekket flyt. De kommer i en rekke 30 farger, inkludert brun, kobber, mørk brun, rosmarin, rosentre, krem gul, rødme rosa, blå, svart, crimson lake, gull, gult gull, grønn, rosa, plomme, rødt og hvitt. De er laget med Løsemiddelbasert maling så de tørker raskt, og de er også vanntett og lightfast (visne motstandsdyktig, spesielt mot ultrafiolett lys). Deco maling markører er beregnet for flergangsbruk og kan derfor også være blandet med andre farger for en full opaqueness.

Identifikasjon

Deco maling markører er produsert av Marvy Uchida selskapet. Alle indikatorene i serien har en DecoColor etikett, samt Marvy logo.

Effekter

Deco lakken markører på flere overflater inkludert skilt, plakater, behandlet stoffer som ryggsekk materiale, sko, skateboards, glass, metall, porselen, stein, tre og selv skinn. På noen flater de er permanente, som på stoff, men andre (for eksempel glass) de kan fjernes med en terpentin løsning.

Advarsel

Disse markørene inneholder xylen, et løsemiddel som kan forårsake hodepine, svimmelhet og forvirring fra langvarig eksponering og innånding. Denne langvarig eksponering kan også forårsake irritasjon av hud, øyne og hals. Merketrådene skal ikke brukes av barn og bør bare brukes på godt ventilerte steder. Noen overflater, som plast og stoffer, kan ha en negativ reaksjon maling kjemikaliene fra markører, så du bør lese etiketten på emballasjen til markør nøye før bruk for å sikre at du kan bruke dem på din tiltenkte overflate.