Hvordan bli kvitt Feral kattene Under et hus

December 9

Hvordan bli kvitt Feral kattene Under et hus

Feral kattene som ikke er tatt vare på i en administrert koloni kan bli en plage. De komme inn søppelbøtter og rekvisita, gjør fuglekikking en umulighet og bruke hagen din som en søppel boksen. Kanskje forårsaker det verste stedet å ha feral kattene under huset, hvor de kan rase og øke deres kattunger, lukt og støy. Hvis en katt er skadet eller syke og ender opp døde under huset, kan det føre til en svært stygg lukt. Derfor du ikke bare forsegle alle innganger under huset: du kan utilsiktet låse i en katt eller kattunger.

Instruksjoner

Forberedelse

• Se nøye etter noen dager og netter for å få et bedre inntrykk av hvordan kattene bruker plass under huset og hva som kan være din beste løpet av handlingen. Det synes å være en mor omsorg for kattunger, en enkelt katt, eller flere kattene bruker det som sine Hi? Ser de friske eller sykelig? Synes de å faktisk leve under huset eller bare bruke den som et hvilested? Er de bruker mer enn én inngang?

• Vurdere hvis du må ha profesjonell hjelp. Hvis kattene synes syk er det best å ha dyr kontroll eller en profesjonell dyr pelsjeger kommer fjerne kattene. Men i de fleste deler av landet er det lite sannsynlig, kan katten ha rabiat.

• Kontakt en lokal feral katten organisasjon å se om de vil ta kattene når du har fått dem fra huset. De vil vanligvis være villig til å flytte kattene til et bedre sted, eller du kan integrere dem i en etablert koloni. De kan også være villig til å hjelpe deg å få alle kattene fra huset og fanget, hvis de har nok frivillige. Husk dette er alle frivillige organisasjoner så ha respekt for sin tid, ekspertise og følelser.

• Feed kattene på samme tid hver dag, bruker hermetisk kattemat. Plass maten under huset først. Deretter gradvis flytte den nærmere og nærmere til inngangen til slutt er det ut fra huset og katter vil fortsatt komme å spise det komfortabelt. Dette vil sannsynligvis ta 5 til 7 dager eller mer hvis kattene er virkelig feral. Det vil ta færre dager hvis kattene er bare mistet/forlatt pets.

Overlapping

• Satt opp en levende dyr felle og plassere kattemat like utenfor inngangen til fellen. Når kattene er komfortable spise maten mens ut fra huset, dekke fellen med et teppe, tarp eller busker og gradvis flytte mat lenger inne fellen før det er helt til baksiden av fellen.

• Sett fellen når kattene kommer helt inne å spise. Fellen skal være lang nok at katten hale ikke kleber når den spiser maten. Når du angir fellen, pass kattemat er helt til baksiden av fellen.

• Sett opp ytterligere feller etter behov, til alle katter har blitt fanget. Noen ganger kan du låne feller fra dyr administrere, som ville tillate du å fremskynde denne prosessen ved hjelp av flere feller.

Forsegle det

• Gå under huset med en lys å være sikker det er ingen kattunger, syke eller skadde katter under der. Dette er ikke en jobb for barn. Voksen bør gå under huset; en syke, skadde eller rabiate katten vil være farlig, og så vil en mor beskytte sine nyfødte. Bruk beskyttende briller og lange tykke hansker. Ta en liten bærer med deg i tilfelle du finner kattunger eller en syk katt. Hvis du ikke er komfortabel med denne oppgaven, leien en profesjonell å sjekk under huset. Det må gjøres.

• Umiddelbart forsegle hver mulig inngang under huset. Ikke vent med 3 minutter som en annen katten kunne vandre i. Hvis det er mange små innganger er det best å ha hjelpere, så du kan alle forsegle innganger samtidig. Har materialer klar til å forsegle umiddelbart alle innganger. Husk at katter er små og fleksible og kan komme gjennom noen svært små åpninger.

• Dobbel sjekk alle forseglet innganger for sikkerhet. Push, pull og vrikke hvert dekselet for å se om noe kommer løs. Noe spinkel eller som kan bli slått løs av barn eller været vil etter hvert føre du det samme problemet.

Tips og advarsler

  • Hvis kattene er ikke sant ferals, eller er veldig sulten, kan du angi fellen umiddelbart og fange dem raskere. Men er tregere metoden skissert den sikreste metoden.
  • Rabiat er en svært reell og farlig sykdom. Kattene kan ha kommet i kontakt med ville dyr, og uansett hvor usannsynlig sjansene synes, alle ukjent dyr anses å være positivt for rabiat.