Hvordan å øke spedbarn kattunger hvis mor forlatt dem

March 20

Hvordan å øke spedbarn kattunger hvis mor forlatt dem

Kattunger trenger mye kjærlighet og omsorg i løpet av sine første ukene av livet, så når en mor forlater henne unge, er det avgjørende at et menneske overta. Det er ikke spesielt vanskelig å holde forlatte kattunger i live og frisk, men det er tidkrevende. Kattunger nød å bli matet, holdt varm, lærte å bruke badet og oppvokst i et rent miljø gratis bakterier som kan føre dem til å bli syk.

Instruksjoner

• Plasser flere myke tepper i en pappeske å lage en varme for kattunger. Unge kattunger er ikke kunne regulere sin kroppstemperatur på egen hånd, så kattunger må holdes varme i de første ukene. Holde boksen nær der du sove slik at du kan høre kattunger hvis de begynner å gråte midt på natten. Dette kan være et tegn på at de er kalde eller sulten.

Fjern teppene fra boksen på slutten av hver dag. Vask dem med en liten mengde såpe. Skyll grundig. I mellomtiden holde kattunger innpakket i et annet sett med ren, myk tepper. Rense tepper i boksen hver dag.

• Varme kattunge formelen romtemperatur og kroppstemperatur. Det er viktig at melken ikke være for varmt, så feile på siden av kjøligere. Hell den i en sykepleie flaske for dyr. Mate forlatte kattunger. Ikke Attack dem, som de kan deretter inhalerer melk i lungene, som kan forårsake lungebetennelse. Det er bedre å mate dem mindre måltider mer jevnlig. For de to første ukene av livet mates kattunger hver 2 timer.

• Burp kattungen etter hver fôring. Holde kattunge oppreist med magen mot skulderen og lett klappe den til den burps. Sykepleie flasker føre kattunger å svelge masse luften, som kan føre til oppblåsthet og diaré.

• Gni en fuktet bomullsdott rundt anus og urin området av kattunge. Unge kattunger er å regulere sine bad tendenser på egen hånd, så de må bli stimulert. Gjøre så forsiktig før kattungen produserer urin eller en avføring. Gjenta dette etter fôring til kattungen er minst 3 uker gamle.

• Mate kattunger solid våt næringen på rundt tre og en halv ukens gamle. På dette punktet, er de klar til å bli Avvent ut av deres sykepleie. De vil også være til å regulere sin kropp temperatur og bad tendenser på egen hånd, så du ikke lenger må holde sine reir boks ekstremt varme eller lette deres avføring. 10 uker gamle, kan kattunge spise tørr kattunge chow.

Tips og advarsler

  • Alltid vaske hendene med en antibakteriell såpe før du håndtere kattunger. De er meget mottagelig å sykdom, så du vil unngå overføring av bakterier som du kan.
  • Spay og neuter kattunger når det blir påkrevd.
  • Hvis du ikke klarer å ta vare på de forlatte kattungene, ta dem til en lokal internatet eller human samfunnet.
  • Har sjekket forlatte kattunger for loppene og merker før bringe dem inn i hjemmet ditt.