Hvor å feilfri det Wii System

December 13

Hvor å feilfri det Wii System

Wii er en populær gaming produsert av Nintendo. Kontinuerlig bruk, støv og sigarettrøyk kan bygge opp i Wii-systemet og føre til fungere dårlig. I 2009 ga Nintendo en rengjøringssett. Jevnlig vedlikehold med et rengjøringssett, inkludert vaske av utsiden av systemet og fjernkontrollene vil holde den i topp stand.

Instruksjoner

• Kjøpe en Wii rengjøringssett på en elektronikkbutikk som bærer Wii. Kontroller at den har offisiell Nintendo segl å sikre kit er godkjent og anbefalt av Nintendo. Bruke en linse rengjøringssett fra andre typer elektronisk enhet er ikke anbefalt av Nintendo.

• Les de trinnvise bruksanvisningen som følger med i boksen.

• Koble Wii systemet til stikkontakten. Presse kaste ut for å fjerne en plate som kan ha blitt forlatt i systemet. Forresten, du bør aldri la spillplater i Wii når den ikke er i bruk, fordi det kan føre til en belastning på systemet fører til mulige fremtidige skader.

• Bruke to til tre dråper rensevæske i settet, på liten rengjøring puten som er på rengjøring disk. Nintendo retninger instruere deg ikke å bruke mer enn den anbefalte dråper løsning.

• Rengjøring disken inn Wii, holder på håndtaket på én side. Vent 5 sekunder og deretter flytte håndtaket opp og ned eller siden avhengig av om Wii er i vannrett eller loddrett posisjon. Flytte håndtaket sakte ca 20 ganger. Slapp av håndtaket og presse kaste ut. Fjern rengjøring disk. Aldri trekk disken ut uten skyve ut først.

• Ren Wii system regelmessig for å hindre bygge opp forurenser. Rengjøringssett for Wii er ikke ment å løse problemer, bare for vedlikehold.

• Sende din Wii i Nintendo for vedlikehold hvis du opplever problemer med å spille Super Smash Brothers Brawl. Nintendo sier de vil rense Wii system gratis i denne situasjonen. Hvis Wii fortsatt ikke spiller eller har andre problemer, sjekk ut webområdet Wii å finne ut om Tjenestealternativer.

• Rengjør utsiden av Wii systemet når skitt og smuss får i rillene. Bruk en stiv stykke papp bredden på et kredittkort til å presse gjennom utvendig rillene på Wii, fjerne skitt. Spray en ren klut med litt vinduet renere; tørke utsiden av Wii og fjernkontrollene ned før de er rene. Ikke spray noe direkte på Wii eller fjernkontrollen. På baksiden av Wii, blås støv ut av skjermen som dekker viften.