Hva er nyttig ferdigheter i Fable TLC?

October 4

«Fable: The Lost Chapters "er en utvidelsesmodul som legger til nye våpen, magi, tegn, byer og oppdrag i det opprinnelige spillet. Blant evnene for å fullføre spillet, er "Svik" en unik kompetanse som er eksklusiv for Fable jeg og The Lost Chapters.

Hastighet

Forbedringer i hastigheten øke hastighet og mengden fleksibilitet som er tilgjengelig for din karakter i kamp. Din hastighet ferdigheter kontrollerer hurtighet i dine angrep med våpen som rifler og sverd. Dette tillater deg å lande mer streik i en gitt tidsperiode.

Nøyaktighet

Oppgraderinger til din nøyaktighet ferdigheter øker skade du påføre dine fiender med varierte våpen. Denne ferdigheten er avgjørende for tegn som foretrekker å bruke bueskyting og skytevåpen som pistoler.

Svik

"Svik" ferdigheter er lik intelligens eller "vidd" og er nyttig for handel med andre figurer i spillet. Denne ferdigheten kan du kjøpe varer billigere og selge dem for mer profitt. "Svik" tillater moralsk onde tegn å snike og stjele mer effektivt.

Utjevning dine ferdigheter

Spille gjennom spillet av grotter, byer og drepe skapninger. Samle alle grønne "orbs" som du tjener ved hjelp av din kampferdigheter og ta dem til heltens Guild. Kjøpe oppgraderinger til dine ferdigheter med det "orbs" følgende priser på skjermen. Ferdigheter blir dyrere som nivået på du tegn øker.