Livet etter døden til en kjær

August 10

Livet etter døden til en kjær

Sorg over tapet av noen nær deg er en hele kroppen-opplevelse. Virkningen av sorg er fysisk, følelsesmessig, intellektuell og åndelig. Din sorg kan omfatte ikke bare personen du sørge men tap av liv som det var. Det finnes flere etapper til prosessen med sørgende noen du elsker, er det ingen angi rekkefølge for bølger av sjokk, vantro, tristhet, skyldfølelse, sinne og endelig aksept og fred som kan vaske over deg. Det er viktig å forstå at praktisk talt alle følelser er en gyldig og en normal menneskelig reaksjon på store tap.

Nummen og suspendert i tid

I den første timer og dager etter å ha mistet en kjær, fjernet mange rapporten følelse suspendert i tid, fra vanlige menneskers liv. Gjennom en flekk av samle familiemedlemmer og nødvendig begravelse forberedelser, de går gjennom bevegelser og miste bane av tid, uten sult eller tørst og lite søvn. Noen rapporterer at de ikke engang å gråte over sine tap.

For de som dødsfallet var et stort sjokk, som uventet ulykker eller katastrofer, kan dette "frosset følelsesmessige tilstand" være fornektelse. Eller det kan være en måte for det menneskelige sinnet å beskytte seg selv, gradvis kommer til tak med tap. Nummenhet kan vare lenge etter at begravelsen blomster har visnet bort, noen ganger i uker. Som uviktig som det kan virke, ta vare på deg i løpet av dager og uker etter mistet en du elsker er viktig og vil hjelpe deg til bedre godta tap.

Skyldfølelse og anger

Når døden er uventet eller uferdige saker finnes med personen som hadde dødd, kan følelser av sorg og skyldfølelse veie tungt til personen venstre å sørge. Selv noe så enkelt som mangler eller ikke tilbake en telefonsamtale fra avdøde før døde, eller at de forlot sint, kan utløse intens skyld og bli fokus for vedvarende tristhet.

Noen synes uttrykke sine anger og følelser i en journal eller som et brev til sine kjære en hjelper dem å håndtere deres skyld. Snakker om dine følelser med andre elsket seg kan hjelpe også. De er trolig best kunne forsikre deg om at din kjære ville forstå og tilgi deg, så du kan tilgi deg selv. Revisiting steder du likte, tilbake til aktiviteter som du har delt sammen, øke midlertidig angrer, men kan hjelpe deg videre. Hvis disse trinnene ikke følelser, arbeider med en profesjonell utdannet i sorg rådgivning kan hjelpe deg gå forbi din skyld og anger.

Forhandlinger og sinne

Irrasjonelle som det kan høres, noen rapporterer guddommelige lønnsforhandlinger for sine kjære for å gå tilbake. Noen gjør mentale løfter bedre mennesker eller for å betale mer oppmerksomhet til personen de er nå sørgende. Noen tilbyr selv seg i stedet for kjære, spesielt hvis personen de er sorg var deres barn. Hva kan virke ulogisk til andre kan føle logisk for en person som er sorg en elsket en. Dette psykologiske "ta meg" spillet gir en måte å behandle uutholdelig sorg.

Sinne som et stadium av sorg er vanlig. Det er ikke uvanlig for en person å devolve verdig sorg og hva synes å være en munter "få-på-med-livet" holdning, i plutselig tiradene. Disse anfall av sinne inkluderer surring ut på de rundt deg, unfairness av liv og selv på personen som har "forlot deg." Sinne kan være en rekke ting: runde-the-world turen vil du aldri ta sammen college dager vil du aldri dele, hus eller jord som må selges fordi det er ingen måte å holde det i familien, tapt avgang, barnebarn som aldri vil bli. Alle har en ting felles: de er tapet av drømmer.

Sorg og depresjon

Langvarig tristhet er normalt. noe sosialt akseptabelt versjonen av sorg ikke erkjenner. I USA, jødisk-kristne sorg tidsrammen (jødiske begrepet for sorg "Shiva," betyr sju) generelt sammenfaller med tiden det tar å gjennomføre en gravferd, kaller en fjerntliggende gruppe av slektninger og venner sammen på ett sted, feire et liv, og håndtere ærbødig restene. Etter en uke går verden tilbake til normal, mens en person i sorg kan sitte i et tomt hus, bare begynner å håndtere faktiske fysiske tapet. Være pasient og gi deg selv tid å sørge. Uker og måneder kan gå som du kommer til tak med nye virkeligheten.

Vedvarende tristhet varer mer enn et år eller to er ikke normalt. Det kan tyde på depresjon, som er en fysisk og kjemisk ubalanse i hjernen. Konsultere en lege å diagnostisere mulig klinisk depresjon kan behandles med medisiner bør vurderes.

Dette stadiet av sorg, unngå å gjøre viktige beslutninger. Dine følelser er ikke helt din egen, og du kan bestemme noe som ikke er hva du virkelig ønsker.

Aksept og fred

Det kan være vanskelig å tro, i dypet av din sorg, at det vil komme en tid når du vil smile igjen. Tiden kommer når du vil føle glede og ser tilbake bringer fred og gode minner, i stedet for smerte. Dette er den siste fasen av sorg-akseptere at du er i live og til slutt flytte med verden.