En fars engasjement i skoleaktiviteter

August 31

Studenter bedre resultater på skolen, har færre disiplin problemer og nyte skolen mer når deres fedre er involvert, ifølge National Center for utdanning studier. Skoleaktiviteter gir fedre en mulighet til å se sine barn sosialisere med kolleger, møtes lærere og skolen ansatte og vise sine barn at de verdi utdanning.

Små barn og grunnskole

Frivillig til å hjelpe overvåke fordypningen eller delta på en morsom tur med barnet klassen.

Det er vanligvis mange muligheter for fedre elementære studenter å engasjere seg i skoleaktiviteter. Barnehage og første-klasse lærere trenger ofte hjelp med sirkel tid, avtalte tidspunkt som elevene gå gjennom overvåkede stasjoner i klasserommet. Eller komme i gang i måneden lese barnets klasse. Tiden forpliktelse er liten, men fordelene demonstrere din forpliktelse til barnets utdanning er stort. Delta i klassen ekskursjoner er en annen måte å bli involvert; Når du frivillig til å hjelpe ut på tur, får du se barnet engasjert i en morsom aktivitet og se hvordan hun oppfører seg i nye innstillinger og som hun socializes med.

Ungdomsskole

Støtte barnet ved å delta på en skolekonserten eller vise.

Midt-skoler har færre muligheter for fedre å komme inn i klasserommet, men på skolen-sponsede arrangementer, som bandet konsert, talentkonkurranse, høstfest, familie picnic eller holiday festival, gir far muligheten til å chatte med lærere ansikt til ansikt. Fedre kan også bli en far klubben eller delta i golfturneringer og andre innsamlere. Denne typen deltakelse holder deg involvert i skolens aktuelt og bidrar til vekst. Studenter er denne alderen mindre avhengig av foreldrene for å starte spille datoer, så det kan være vanskelig å bli kjent med deres venner foreldre. Skolens sponset sosiale aktiviteter gir en god sjanse for fedre å møte og koble med andre dads.

Videregående skole

High school-elever er vanligvis ganske glad for å være mer uavhengig. Likevel er det viktig for en high school student's far vises for å juble for henne på svømming eller softball spill. Studentene er vanligvis involvert i klubber og team aktiviteter i denne alderen og deres trenere lære dem å støtte hverandre som et team, men dette bør ikke skremme far bort. Det er viktig for en far å være til stede, cheering hans barn på.

Advokatvirksomhet

Talsmann for barnet ditt ved å få involvert i skolestyret og PTO møter.

Å være involvert i skoleaktiviteter er ikke alle moro og spill. Det er viktig å huske hvorfor barna er på skolen i første omgang - å lære. Ta noen minutter hver kveld for å snakke med barnet om hans dag og be ham om å vise hans lekser, tester og skoleprosjekter. Noen skoleaktiviteter, for eksempel konferanser, skolestyret og PTO møter, er ofte alvorlig i natur og krever gjennomtenkt deltakelse. Delta på konferanser slik at du kan høre lærerens tanker og dele noen bekymringer og komplimenter som du kan ha. Noen skolestyret og PTO møter er åpne for foreldre; gå til å høre skolekrets informasjonen og dele dine meninger.