Forslag til en liten familie Scavenger jakt i landet

February 16

Forslag til en liten familie Scavenger jakt i landet

Scavenger jakt er rask spill å planlegge hvor din familie kan ha mye moro og varige minner. De er stor fest spill for enhver størrelse familie. Ideer inkluderer å finne elementer som allerede finnes, fotografere aktiviteter eller ideer, eller skjule elementer for familien å finne. Premier kan tilbys eller jakten kan være rettferdig for moro.

Vanskelig vri

Utarbeide listen med vanskelige ordlyden til illegale fantasien til familiemedlemmer. Dette fungerer best med eldre familiemedlemmer involvert. Gi dem elementer som er åpent for tolkning. For eksempel skulle ett forslag bli et frø, som kan referere til en acorn, en ert eller typer frø. Tillat ekstra poeng for kreativitet. Et eksempel på denne typen jakten se koblingen natur Hunt i ressurser.

Bilde jakten

Har hvert medlem av familien fotografi varer eller handlinger fra hennes liste med sin mobiltelefon eller digitalkamera. Bildene kan deretter lastes opp til en datamaskin eller rullet gjennom på enheten for å se hvilke aktiviteter fra listen hun er fullført. Eksempler på elementer som kan inkluderes på listen, kan du se hjem vitenskap Tools-koblingen i referansene.

Fullføre oppgaver

Gi deltakerne en liste over oppgaver som må gjøres, som tar et bilde av seg selv med en dame i rosa skjorte. Kontroller at hver person har et kamera å ta bilder av seg selv å fullføre hver aktivitet. Jakten fungerer best med minst to personer på et lag.

Natt jakten

Male Races varer med glød-in-the-dark maling. Skjule elementene hvor de kan få rikelig med sollys. Planlegge jakten på skumring eller mørke mens elementene er fortsatt glødende. La familiemedlemmer vet at prisen vil være for de fleste elementer funnet. Alternativt har en spesiell element som kan brukes som en premie selv, og finder er keeper. Se gløden i koblingen Dark Races i ressurser for ideer om hva du skal male.