Vinter Yard spill

May 13

Vinter Yard spill

Når du ser snø som dekker bakken utenfor, kan du føle en tilbøyelighet til å forbli innendørs og holde varm. Men hvis du gjør det, vil du glipp hyggelig utendørs aktiviteter. Gjør vintermånedene alle mer minneverdig ved å nyte en rekke vinteren spill i bakgården med venner eller familie.

Lage en snømann

For å begynne denne snø-spillet, må du først å forme en snømann, som foreslått av nettstedet, familie moro. Deretter samle opp de ulike elementene som brukes til å fullføre en snømann, som en lue og en gulrot. Linje spillere opp en fot bort fra snømann. Siden den første spilleren på linje hatten. Han har å prøve å kaste hatten så lander på snømanns hode. Lar alle spillerne til deres tur å kaste hatten. Alle spillere som kunne lande hatten på snømanns hodet komme til delta i en ny runde hvor de står Ben fra snømann og kaste hatten på igjen. Dette mønsteret fortsetter til kun en spiller kan kunne lande hatten på snømann fra valgt spot. Prøv å kaste andre objekter, forsøker å lande dem på snømann, gjøre spillet vanskeligere.

Vinter relé

Klargjør dine spillere for tiden det tar for å kle på vinteren morgen ved å spille dette relé spillet. Først finne noen vinterklær du kan bruke for spillet. Klær bør inkludere strøk, skjerf, votter, luer og andre vinter elementer du bruker for å beskytte mot kulden. Du trenger to hver type klær spillet. Når du er klar, del spillerne i to grupper og line dem opp i den ene siden av gården. Plassere en haug av vinterklær foran begge lagene. På den andre siden av gården, gjør hvert lag en haug av snø. Når du sier "Gå", satt den første spillerne i linje raskt på klær og løp til den andre siden av gården. Mens løp de for å pakke sammen en snøball. Den første spilleren som kan med hell treffe motstanderen med en snøball får et poeng for laget sitt. Begge spillerne deretter tilbake til sine linjer og leverer klærne til den neste spillere på linjen. Laget med flest poeng (når alle har hatt en sving) vinner spillet.

Snødekte bakhold

Hvis du har en stor hage med trær eller en nærliggende park, kan du prøve å spille dette spillet. Begynn med å dele spillerne i to lag. Velg en base punkt (som en plen stol eller et bestemt tre) som spillerne kan justeres til for å unngå sine motstandere. Velg ett team (Team A) å forlate og finne et gjemmested spot. I mellomtiden har Team B teller 100. Når Team A finner en skjule spot, de raskt gjøre snøballer og sette opp et "bakholdsangrep." Når Team B har nådd 100, legger de ut på jakt etter Team A. Når Team A flekker Team B, Team A raskt prøver å pelt Team B med snøballer. Hvis et medlem i Team B blir truffet av en motstander, har han å delta Team A. For å unngå dette, må Team B rase til base punkt. Når alle har returnert til base poenget, la Team B har sin sjanse til å sette opp et bakhold og fortsetter til alle spillerne har blitt med en gruppe.