Årsakene til brekninger, besvimelse & beslag inne Chief hundene

June 1

Årsakene til brekninger, besvimelse & beslag inne Chief hundene

Hunder er en av de mest populære husdyr, kjent som menneskets beste venn. Men de kan falle syk - spesielt når de er eldre - like mennesker kan. Oppkast, besvimelse og beslag inne Chief hundene kan knyttes til problemer som spenner fra mindre til svært alvorlig. Disse problemene kan oppstå i alle hunden av rasen, og er ikke nødvendigvis eieren av skyld. Forstå omfanget av årsaker som provoserer sykdom eller besvimelse inne hundene hjelper du vet når å bringe din hunden å vet eller å ta vare på det selv.

Oppkast

Når hundene Spy, kan det være et resultat av en rekke forskjellige grunner. Oppkast kan være fra en diett endring, for eksempel endre merke og fettinnhold til mat.

Det kan også være en matintoleranse eller følsomhet, så hvis din hunden nylig spiste en type menneskelig mat (som melk eller gluten) eller fikk i søpla og ble syk. Oppkast kan også være fra intestinal parasitter som hookworms, men dette er mer vanlig i yngre hundene, ikke eldre. Bakterielle eller virale infeksjoner som E.Coli, parvovirus, salmonella og clostridia kan føre til brekninger og krever et besøk til veterinær. Hvis du hunden aldri fikk full distemper vaksiner, kan dette påvirke hans helse når han blir eldre og er preget av tap av appetitt, feber, hoste og diaré.

Besvimelse

Når hundene svak, er det også referert til som synkope. Vanligvis besvimelse er relatert til nevrologiske eller neuromuscular sykdommen, bein sykdom, stoffskiftesykdom, slag eller hjertesykdom. Det kan også være epilepsi, som er den vanligste årsaken til fainting inne Chief hundene. Mer alvorlige årsaker inkluderer hepatisk encefalopati, hypokalsemi (lav blod kalsium nivåer) eller hypoglykemi (lavt blodsukker), eller endokrine lidelser som Addisons sykdom. Hvis din hunden har vært besvimelse, er det viktig å bringe dyret til veterinæren for en fullstendig fysisk eksamen. Alltid gjøre oppmerksom på når den besvimelse skjer og prøve å ta notater av hva hunden gjorde akkurat på forhånd, om det sov, trene, hoste, spise eller om han var spent.

Beslag

Beslag er en av de mest alvorlige tingene som kan skje med en hund, men de nødvendigvis ikke hunden skal dø. Hvis din hunden har opplevd noen hodeskader, kan dette være årsaken til et anfall fordi det er relatert til hjernens elektriske aktivitet. Deretter noe så lite som et flåttbitt kan utløse et anfall hvis flåtten bærer Lyme sykdom eller Rocky Mountain flekket feber. Medisinske tilstander som kan forårsake anfall inkluderer hjernesvulster, distemper, hypoglykemi, hypokalsemi, hypoksi (lavt blod oksygennivå), og lever eller nyresykdom. Hvis du hunden har vært utsatt for noe giftig som Bruktmarked pulver, sneglen bate, insektmidler eller rottegift, sørg for å fortelle din vet dette fordi det kan være årsaken. Selv sjokolade kan forårsake anfall, avhengig av dyrets følsomhet.