Hvordan å stoppe geit leter barn

July 15

Gjennomsøke eller diaré, kan være dødelig i barn og unge geiter. Rask behandling kan spare geits liv, så være sikker du ikke forsinkelsen når du ser et symptom på leter i barna. Behandling for gjennomsøke avhenger på årsaken, fordi det er et symptom, ikke sykdommen selv, og i noen tilfeller (avhengig av årsaken) stopper skuring kanskje ikke det beste løpet.

Instruksjoner

• Få geit til en dyrlege umiddelbart for å finne ut hvorfor geit har gjennomsøke. Årsakene kan være viral, bakteriell diett eller en miljømessig gift, og til slutt stoppe Leter du trenger å vite hvordan det startet. Sørg for å følge veterinæren behandlingsplan.

• Holde geit hydrert påvente gjennomsøke skjedde ved hjelp av en elektrolytt fôring løsning, tilgjengelig på mange feed butikker.

• Dose geit med over-the-counter formuleringer Vismut subsalicylate eller Kaolin pektin, hvis din veterinær sier det er OK å gjøre dette. Sørg for å be om dosering retningene for geit før de gir dem noen over-the-counter menneskelige medisiner.

• Gi geit liten beløpene av yogurt som han gjenoppretter for å erstatte hans tarmbakterier, spesielt hvis han har vært på en kurs av antibiotika. Dette kan hindre ytterligere ubehag i magen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har ingen tidligere erfaring håndtere et tilfelle av geit gjennomsøke, ikke prøv å håndtere det selv. Konsulter en med lisens veterinarian.