Historien om videospill systemer

August 25

Historien om videospill systemer

Historien om videospill systemer begynte i 1972. Siden da har teknologiske nyvinninger og kunnskapsrike markedsføring bidratt til å forme utviklingen av disse systemene. Spillindustrien begynte med et stort antall selskaper forsøker å få en andel i et nytt marked. Til slutt, bare tre selskaper, Nintendo, Sony og Microsoft - dukket opp som den store system for å lage selskaper i bransjen i 2010.

Historie

Den første videospillsystemet som utgis i hjemmemarkedet var Magnavox Odyssey, som kom ut i 1972. Mer vellykket Atari Pong konsollen fulgt i 1975, og lignende produkter og knockoffs ville følge i de neste årene. Disse tidlige konsollene kom pre-programmert med spill; i motsetning til moderne konsoller, kunne nye spill ikke spilles på disse tidlige konsoller.

Kassetten Gaming

Historien om konsollene endret seg betydelig i 1976, med utgivelsen av Fairchild Channel F konsollen. Dette var den første videospillsystemet som kan laste spill fra en kassett, som tillot spill skal utvikles for konsollen etter den første utgivelsen. Mer vellykket Atari 2600 hadde også denne funksjonen. For å dra nytte av populariteten til Atari, oversvømmet tredjepartsselskaper markedet med billig, lav kvalitet spill som slått av kjøpere. Dette forårsaket spillindustrien krasjer som helhet i 1983.

Fremveksten av Nintendo

I 1983 utgitt Nintendo Entertainment System (ne) ble i Japan. Nintendo trodde at NE kunne lykkes i Nord-Amerika hvis det kunne komme forbi stigmatisering av det er en "spill system." Løsningen ble å markedsføre den som en "underholdningssystem" i stedet. Denne markedsføringsstrategi arbeidet - ne ble en massiv hit, og det ga Nintendo en nesten totalt monopol over konsollen spillindustrien i midten til slutten av 1980.

Konkurranse

Nintendo var så sikker i sin markedet overlegenhet at de nesten oversett andre selskaper som var introdusere mer teknologisk avanserte systemer. Sega Genesis var den første konsollen kunne oppnå høy nok salg til å effektivt bryte opp Nintendos monopol. Sony PlayStation, utgitt i 1994, var den første konsollen outsell en Nintendo GameCube-konsollen. Sony fortsatt å klatre i bransjen med PlayStation 2 (utgitt i 2000), som er en av de bestselgende systemene gjennom tidene. Microsoft Xbox, utgitt i 2001 og også du kunne konkurrere med hell med Nintendo og Sony.

Moderne konsoller

Nintendo har igjen gjenopprettet markedsdominans i 2010 med Nintendo Wii, outselling både Sony PlayStation 3 og Microsoft Xbox 360, som er oppfølgeren til den originale Xbox. Lavere prislapp på Wii og tung markedsføring mot casual spillere har vært de viktigste årsakene til suksessen. Microsoft og Sony har både opprettholdt sterk nok salg for deres respektive konsoller vurderes vellykket også.