Aggresjon medisin for Cats

July 28

Aggresjon medisin for Cats

Medisinering er en av mange behandlingstilbud for aggressiv kattene. Medisinering er en siste utvei etter at du har prøvd andre teknikker som adferdsterapi og spille condition. Veterinarian vil velge medisinering med nøye vurdering av katten medisinske historie.

Bakgrunn

Katter kan være aggressive av kampene, skarp, growling og fresende. De kan være aggressive å annet kattene, eller begge. De fleste aggresjon stammer fra fattig socialization, feil pokerferdigheter og frykt. Noen katter er aggressive når forsvare sitt territorium eller deres rang i husholdningenes sosiale strukturen. Noe eiere pet deres katten tidligere dens toleransenivå, også forårsaker aggresjon.Cat aggresjon er nest vanligste problemet opptreden inne kattene, bak søppel boksen spørsmål. Aggressiv atferd gjør det vanskelig for en katten å plasseres med en familie og en familie å holde en katt.

Typer medisiner

Tross alt atferdsmessige forsøk på å kontrollere aggresjon har bevist ineffektiv, veterinarians kan foreskrive tre klasser av medikamenter å redusere cat aggresjon: serotoninreopptakshemmere, benzodiazepiner og Trisykliske antidepressiva. Serotoninreopptakshemmere inkluderer Paroxetine, Fluoxetine og Buspirone. Benzodiazepiner inkluderer Alprazoiam, Lorazepam og Diazepam. Trisykliske antidepressents anvendt inne kattene er Amitriptyline og Clomipramine.

Bivirkninger

Medikamenter for katter kan ha bivirkninger, så du må bruke dem med forsiktighet. Benzodiazepiner kan forårsake leverskader, og i noen tilfeller føre til økt aggresjon. Trisykliske antidepressiva kan forårsake thyroid problemer, hjerteproblemer, urinary problemer, diaré, overdreven utvidelse av tørr munn og elev.

Betraktninger

Den medisiner brukes til katten aggresjon er ikke offisielt godkjent for kattene, så vet foreskriver dem som "extralabel" bruker. Derfor er forsiktig screening nødvendig først. Veterinæren bør teste lever og nyrefunksjon og noen ganger kan administrere et elektrokardiogram.De første dagene, skal være hjemme hele dagen å se din katten for tegn på bivirkninger. Rapport eventuelle problemer til veterinær umiddelbart.

Naturlig rettsmidler

Farmasøytiske medisiner er ikke det eneste alternativet. Naturlig rettsmidler finnes som er påvist for å roe katter uten farlige bivirkninger. Feliway, tilgjengelig i ventiler og spray, er en syntetisk feline feromon som induserer trygg og sikker følelser. Det er bevist å kurere avlysning og stress-relaterte atferd.Flower essenser kan også arbeide. Vine hjelper med katter som mobber andre katter, tiger lily med skarp og rock steg med frykt-baserte aggresjon. Du kan også bruke kamille, cherry plum, sikori og aspen å behandle roten årsakene til aggresjon.