Hvordan endre en gitar Tuning maskin

July 12

Hvordan endre en gitar Tuning maskin

En gitar lyd kan faktisk forbedre med alderen. En av de største truslene mot din eldre gitaren tonen er aldring eller skadet maskin hoder, girene og skrur som justerer tuning av din gitar strenger. Oppgraderer gitaren din maskin hoder kan dramatisk forbedre ikke bare dens evne til å bo i harmoni, men kvaliteten på tone.

Instruksjoner

Endre maskin hoder

• Løsne og fjerne alle strenger fra gitar. Undersøke headstock. Gitaren vil ha en av to typer gitar tuner/maskin hoder. Koblede maskin hoder, vanligvis tre på en side (seks på en side i en 12-strengs gitar) finnes på mange akustisk og klassiske gitarer. Dette komme ut i ett stykke. Personlige maskin hoder fjernes individuelt for hver streng.

• Fjerne små skruer eller nøtter som holder maskinen hodene til headstock på gitar. Headstock er del av halsen over bånd og mutteren. Når festene er fjernet, løft maskinen hodet av sine posisjoner. Se hvilken vei den skrur og plugger ble plassert slik at du kan returnere nye til sin rette plass.

• Rengjør rundt åpningene i headstock med en myk klut og møbler eller gitar polish og renere. Hvis det er skade, chipping eller seg rundt maskin hodet åpninger, reparere den. Hvis du er ukomfortabel med tre reparasjon, ta det til gitar butikk.

• Plass til nye maskin hoder i posisjon. Du må kanskje forsiktig sand rundt monteringshullene hvis nye hodene gni eller binder. Når hodet sitter godt i sine hull, skru dem på plass. Hvis du har en enkelt-pinne design, skru mutteren på toppen som inneholder samlingen i sted og skru maskin hodet utstyr dekselet på headstock.

• Justere broen over kroppen og den beste å sørge for at de er godt festet. Nytt streng gitar. Dette er en god tid å sette på nye strenger.

• Tune gitar. Kontroller at maskinen girene er riktig strammet og at mekanismen fungerer problemfritt, men ikke for løs.

• Tørk ned kroppen med gitar renere og polsk å fjerne fingeravtrykk og oljer igjen av hendene og huden når du håndteres gitar.