Hvordan lage RC fly hjemme

October 31

Hvordan lage RC fly hjemme

Bygge en RC fly kan være en morsom aktivitet for hele familien. Selv om du har aldri bygget en ekstern kontrollerte enhet før, kan du gjøre det ved hjelp av et hjem kit. Disse settene kommer med detaljerte instruksjoner, som du bør lese for å få en følelse av den aktuelle modellen spesifikasjoner. Mest RC fly følger imidlertid en lignende bygge mønster.

Instruksjoner

• Pakk ut de RADIOSTYRTE kit og legge ut alle deler på arbeidsområdet i ditt hjem. Åpne vinduene for ventilasjon, som lim brukes kan være farlig. Plasser små skruer og deler i skåler for å holde orden på.

• Sand alle plast og metall deler for å fjerne ujevnheter og ujevne overflater. Fjern blinkende langs kantene på plastdeler med en skarp håndverket kniv. Sand glatt å sikre delene passer sammen. Lå kroppen av RC flyet åpen på arbeidsområdet.

• Samle chassis flyet som styres i instruksjonene. Skru alle delene sammen tett, men ikke strammes for å unngå stripping skruer. Når skruen plast sammen, kan du bruke en skrue låsing væske for å holde skruer stramt når flyet opererer.

• Montere motoren på flyet kabinettet, skru den på plass tett. Bruke en liten mengde såpe på skruen når stramme for å hjelpe med stikker. Bruke en liten mengde fett eller olje-baserte smøremiddel tannhjul og bevegelige deler av motoren.

• Fest chassis og motor til den ene siden av flyet kroppen. Fest push stengene til selve kabinettet og fly. Montere din servoer og mottakeren til push stenger og chassis. Koble den andre halvdelen av kroppen og lim sammen.

• Installere de RADIOSTYRTE batteriene med flyet kit, vanligvis i rommet under flyets kroppen. Fest vingene, knuller dem på plass. Påfør en liten mengde fett mørkegrønt begynte å med vibrasjoner. Slå på strømmen til din planet. Teste flyet for å sikre at den mottar alle overføringer fra fjernkontrollen.