Galleri gangvei designideer

December 5

Gangvei til et kunstgalleri vil sette tonen for arbeidet i selve galleriet. Et kunstgalleri vil trolig være representativt for en bestemt stil kunstverk, som pop art eller impresjonistisk eller en bestemt artist. Gangveien i galleriet blir gjestens førsteinntrykk i selve galleriet og bør hint om hva han vil finne inne.

Artist

Betale hyllest til artisten eller artister som vises i galleriet inne gangvei. Henge et bilde av hver artist eller et opprettet selvportrett. Hvis det er bare én artist, henge en rekke bilder i forskjellige positurer eller en rekke selvportretter. Den bilder og/eller bilder, spør hver artist å sende et tilbud, lyriske, tanke eller at er meningsfulle for ham. Ramme ord og vise dem i Galleri gangveien også. Dette gir besøkende en smakebit av artisten og en grunnleggende forståelse av henne før du opplever hennes vises arbeid.

Naturlig Decor

For en kunstner som fokuserer på natur eller miljømessige påvirkninger i sitt arbeid, koordinere dette inspirasjon med fysiske representasjoner av natur. Fyll gangvei med en rekke planter og blomster. Dette kan gjøres til overmål, så besøkende føles hun går inn i en hage eller skogen. Velg en rekke både tall og korte potteplanter og små trær til linje veggene. Plasser buketter av blomster på hyller og tabeller. Suspendere hengende planter fra taket. Fyll klart vaser med naturlige stoffer som skitt, sand, steiner og skjell. Innhylle rommet med elementene som vil forbedre sine kunstverk i selve galleriet.

Objekter

Velge elementer fra kunstnerens malerier og plassere en fysisk representasjon av dem i gangvei. For eksempel hvis kunstneren har utstilt et maleri av en oppstilling av frukt i en bolle, plassere en bolle på et bord i gangveien som viser samme frukt som på bildet. Dette vil opprette en surrealistisk opplevelse for besøkende når de skriver inn galleriet og vil hjelpe koble innredningen av hele galleriet med kunstnerens arbeid. Hvis kunstneren fokuserer på nautiske fag, fylle galleriet med objekter som representerer denne påvirkningen, som seiler, ankere og selv en skipets rattet.

Farge

Bruke arbeidet i selve galleriet som inspirasjon for å bestemme fargevalget for gangvei. Fargene i gangveien kan forbedre arbeidet i galleriet av kontrasterende eller koordinere med den. For eksempel for et galleri som viser levende arbeider full av farger, male gangveien i toner i bare svart, hvitt og grått. Når besøkende kommer fra gangveien, vil de bli slått av den pulserende utfoldelse av fargen. For en kunstner som bruker maling merkbar innslag av en bestemt farge i hans verker, som rød, gangveien helt i denne fargen. Første bombingen med pop fargen av hans arbeid gjør fargen skiller seg ut enda mer når besøkende skriver inn galleriet og se maleriene.