IVRIG MicroChip identifikasjon

November 21

IVRIG MicroChip identifikasjon

Uansett hvor forsiktig folk er med inneholder deres kjæledyr, hunder og katter fortsatt klarer å rømme og bli tapt. Collaring dem oppdatert kontaktinformasjon har lenge vært den eneste måten å hente manglende kjæledyr, men det er ikke en idiotsikker plan når krage komme eller tags hekte. IVRIG MicroChip identifikasjon tilbyr permanent ID gjennom teknologi som gir en eiers navn og telefonnummer antall og pet's medisinske behov.

Implanting

En prosedyre er alt for å beskytte en pet for livet. En veterinær profesjonell setter ris-sized AVID chip via sprøyte mellom skulderbladene; ofte gjør veterinæren dette samtidig dyret er under narkose for spay eller neuter prosedyren. Bindevev vokser til slutt over chip å opprettholde sin posisjon, ifølge Dr. Jereld E. Rice. Valper og kattunger så unge som seks uker får en microchip.

Skanning

Håndholdt skanner er vinket over skuldrene å oppdage chip. Fordi chips er fortsatt synlig hvis de har migrert til en annen del av kroppen, må vet klinikk og Le alltid en full kropp skanning. Men kan ikke alle skannere lese alle microchips, som gjør det mulig for pets å gå uidentifisert hvis sjetongene er ikke kompatibel med leseren brukes. Det faktum at AVID teknologi er mer universelt anerkjent reduserer sjansen for kjæledyr blir uidentifiserbar med deres ID.

Registrering

Ifølge 2010 American Humane Society data, omtrent 2 prosent av kattene og 15 prosent av hundene uten mikrobrikke eller ID-tag noensinne kommer hjem. Pines over manglende kjæledyr kan unngås helt ved implanting en microchip; du må imidlertid registrere det med AVID system for å fungere. Honorar varierer avhengig av antall dyr som skal registreres. vedtatt Le pets ofte kommer med ledig registrering.

Krage og Merkelapper

AVID MicroChip er en forsikring mot tap av kjæledyret ditt ID-koden eller hele krage. Mens noen mennesker bærer skannere med dem, sier American Humane Society meste ikke og vil stole på tag informasjon. Fint samaritan hvem finner en tapt pet kan ta pet å en Le eller veterinary klinikk for å få pet en gratis skanning.