Hvordan bytter jeg en mikrobølgeovn vindu?

June 7

Etter benytter din mikrobølgeovn for en stund, må indre glasset erstattes. Hvis du ikke ønsker å bruke ekstra penger for å erstatte vinduet for mikrobølgeovnen din, kan du gjøre det selv. Alt du trenger er å kjøpe et nytt vindu og installere den i mikrobølgeovnen din. Erstatte mikrobølgeovn vinduet er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Alt du trenger er tålmodighet og riktige verktøyene for å fjerne og erstatte en mikrobølgeovn-vinduet.

Instruksjoner

• Koble mikrobølgeovn og åpne døren. Slipp øverst og nederst pinnene av pivot braketten ved å løfte døren opp og ned. Lå at mikrobølgeovnen døren på en flat overflate med sine forsiden nedover. Skru ut to choke skruene i mikrobølgeovnen døren ramme med en Phillips-skrutrekker.

• Fjern indre choke dekselet som rundt indre dør-rammen. Lirke ut choken dekselet med en flat skrutrekker, forsiktig, starter i øverste høyre hjørne av at mikrobølgeovnen døren, på sidene og nederst.

• Trekk ut choken dekselet med hendene. Slipp klippene på metallramme å trekke i mikrobølgeovnen døren huden fra døren med en flat skrutrekker. Når disse klippene er utgitt, kan du trekke dørpanelet fra døren. Skru alle skruene som holder vinduet på plass. Fjerne vinduet. Sette inn det nye vinduet, montere alle deler og du er ferdig.