Hvordan spore slektshistorie i British Columbia

January 5

British Columbia er provinsen på vestkysten av Canada ligger rett nord for staten Washington. Dokumentert British Columbia historie begynner når Hudson Bay Company definerer en pels handelsstasjon på Fort St. John i 1794. Når Oregon treatry ble undertegnet i 1846, ble Fort Victoria på Vancouver Island hovedkvarteret for handel og med gullrushet i 1858 slutt hovedstaden i en ny provins. Om det er noen genealogiske poster i Hudson Bay arkivene, er mest genealogiske forskning basert på dokumentasjon opprettet siden Fraser og Cariboo gull Rushes.

Instruksjoner

• Søk online området av BC arkivene, som gir tilgang til fødsler, ekteskap og dødsfall nesten fra starten av provinsen. Fødsler er søkbare fra 1872 til 1903. Ekteskap registreringer er søkbare fra 1872 til 1934 og dødsfall fra 1872 til 1989. Bruke varianter i stavemåten personens etternavn hvis informasjon ikke er tilgjengelig med ditt første forsøk.

• Vis de faktiske registrering dokumentene. Disse er tilgjengelige på mikrofilm i Victoria på BC arkivene eller Cloverdale biblioteket i Surrey, British Columbia. Cloverdale biblioteket har hele settet med mikrofilmer for BC vitale statistikk. Sjekk død registreringer, spesielt siden de nå nesten til 1990 og vanligvis inneholde personens fødselsdato, hvor hun ble født, hennes foreldre og hennes ektefelle.

• Finne begravelse og kirkegården ved å starte ved British Columbia Cemetery å finne hjelp. Skriv ned referansenummeret gir og så sjekk listen over lokale slektshistorie samfunn som holder postene. Vise kanadiske Gravstener prosjektet for tilleggsinformasjon (se ressurser). Hvis søket lykkes, kan navnet koble til et bilde av gravstein. Generelt får minst du året av personens fødsel og død.

• Finne forfedre som kom til British Columbia før 1872 kan gjøres ved å søke noen av de tidligste registreringer på siden BC Canada Genweb. Tilgang til lokale databaser og noen av de tidligste avisene kan være den eneste måten å finne vanskelig å finne forfedre.

• Utforsk dagens tilbud på BC Cyndis listen for å finne de nyeste kildene (se ressurser). Cyndi opprettholder den mest komplette, overvåket og kontrollert antall referanser for familiehistorie på Internett.

• Tilgang til abonnement eller pay-per-view nettsteder, som-Ancestry.com, hvis alle andre søk ikke har hjulpet. Husk at mange offentlige biblioteker og FamilySearch sentrene har institusjonelle tilgang som kan brukes for gratis (se ressurser).