Meksikansk ulv Habitat

May 5

Meksikansk ulv Habitat

Ulver, som er det største dyret i hunden familien, brukes til å streife rundt i USA og Mexico. På grunn av menneskets inngrep i deres habitat, er de nå hovedsakelig funnet i nordlige USA og Canada. Ulv, den vanligste typen i USA, har overlevd på grunn av tilpasningsdyktighet sin. Mange andre typer ulver, inkludert meksikansk ulv, har blitt utrydningstruet eller utryddet overbeskatning og habitat tap.

Meksikansk ulv

Meksikansk ulv, også kalt en lobo, er den minste av ulv, snitt på størrelse med en tysk shepherd, eller omtrent 50 til 85 lbs. De pleier å ha et blandet lag med svart, hvit og grå pels. Som alle ulvene, de har veldig god hørsel og følelse av lukt og nyte pack livet. Lobo pakker pleier å være liten, vanligvis bare to eller tre relaterte generasjoner.

Opprinnelige Habitat

Meksikansk ulvs opprinnelige habitat spredt over Sørøst Arizona, sørlige New Mexico, vestlige Texas, og nordlige og sentrale Mexico. Men som menneskelige nybyggere begynte å fylle disse områdene på 1900-tallet, begynte antall meksikansk ulv å synke. Ansett en irritasjonen av bønder---fordi ulvene ville spise husdyr---meksikansk ulv var nesten utryddet av 1950-tallet. Denne prosessen ble hjulpet av regjeringens politikk målretting og fremme drapet ulver.

Dagens Habitat

Ved 1970 meksikansk ulv var ingensteds å bli funnet i sørvest, og var bare sporadisk observert i Mexico. Denne massive nedgangen ble bemerket og i 1973 meksikansk ulv ble lagt til listen over truede arter. I 1976 var det regjeringen-ledede innsatsen for å fange alle gjenværende vill meksikanske ulvene hindre dem fra utryddelse. Rehabilitering innsats (som fangenskap og avl) førte til reintroduction av 11 meksikansk ulv i et område kalt blå området Wolf utvinning området, ligger i østlige Arizona western New Mexico. Det er en andre meksikansk ulv utvinning området kalt White Sands området, ligger i New Mexico.

Fysisk Habitat

Arizona og New Mexico, samt områder nordlige Mexico, er dominert av ørken og steinete fjellområder. I gjennomsnitt, er dette området veldig varmt om sommeren, med begrensede mengder av nedbør.

Pågående utfordringer

Gjeldende habitat av meksikansk ulv er svært liten, består nesten utelukkende av verneområder designet for rehabilitering. Utenfor disse områdene møte ulvene uoverkommelige for å overleve i områder dominert av mennesker ivrig etter å beskytte husdyr. I 2008, ble det fastslått at det var bare 50 meksikansk ulv lever inne vill.