Enkel oppfinnelse ideer som bruker Simple Machines

November 16

Enkel oppfinnelse ideer som bruker Simple Machines

Nysgjerrighet kan drepe katter, men det brensel noen helt kult oppfinnelser. Simple machines vi bruker hver dag gjøre våre liv enklere, raskere eller mer moro. Oppfinnere stille spørsmål mange vil svarene, og de har chutzpah og business skarpsindighet å slå disse svarene i maskiner som tjener oss alle.

Sykkel tannhjul

Sykler hjelpe enkeltpersoner få steder mye raskere enn kjører eller går, og prisen på en sykling pendler slår prisen på pendling i en bil, hendene ned. Skjønnheten av denne enkle maskinen ligger i brukervennlighet. Det appellerer til barn og voksne. Tannhjul kan primært syklist pedal på en komfortabel eller effektiv hastighet mens du reiser opp eller utfor. Girene slå på minst to-til-en forholdet. For hver skru på det større cog (serie tenner på kanten av utstyret), plassert på forsiden, svinger med mindre cog, på baksiden, to ganger.

Propan Tank

Propan maskinen på en varmluftsballong gir en enkel måte for piloten å kontrollere ballongen. Piloten flytter en kontroll som åpner propan ventilen for å løfte ballongen. Lignende å manipulere knotter på gassgrill, å vri på bryteren øker eller reduserer flyten av gass, forårsaker boblen stiger eller lavere. Piloten øker vertikal hastighet ved sprengning en større flamme som varmer opp luften raskere.

Brødrister Thermocouple

Dette en enkel oppfinnelse har hjulpet utallige individer komme å arbeide på gang av ristingen brød raskere enn en vanlig ovn. Det lite apparatet fungerer gjennom varme. Koble brødrister i, begynner thermocouple å varme. Når den når riktig temperatur, utgivelser det en fange forårsaker toast pop-up og strøm går gjennom brødristeren å stenge. Noen produsenter har erstattet dette thermocouple med en liten timer som tjener formål.

Blender Motor

Blender motoren huser en aksling som stikker gjennom toppen av blender bolig i bunnen av samlingen blad. Dreiemomentet fra motoren øker eller reduserer hastigheten på bladene, slik at blender å operere på ulike hastigheter med et trykk på en knapp eller et hjul. En O-ring eller pakning ligger vanligvis blender container og bolig å hindre lekker.