Hva virker det muskulære systemet sammen med?

July 4

Kroppens komplekse anatomiske systemer arbeide tett sammen for å støtte bevegelse, blodsirkulasjonen, fordøyelse og andre grunnleggende kravene til livet. Det muskulære systemet består av tre typer muskler, hver med en egen funksjon.

Skjelettmuskulatur

Musklene knytte til skjelettsystemet.

Skjelettmuskulatur gjør det mulig for kroppen å flytte. De samhandler med leddbånd, sener og bein som utgjør skjelettsystemet. Skjelettmuskulatur er også direkte involvert i av pusting prosessen.

Bevegelsesapparatet

Funksjonene av muskel- og skjelettlidelser er så intrikat sammen at de er ofte referert til med enkelt begrepet bevegelsesapparatet. Dette systemet består av bein og ledd og muskler frivillig eller striated. De jobber sammen for å beskytte hjernen og indre organer, holdning, blodceller dannes, og fett lagring.

Glatte muskler

Blæren består av glatte muskulaturen.

Glatte musklene utgjør viktig indre organer, som blæren, arteries og årer. De samhandler med fordøyelsessystemet, reproduktive system og sirkulasjonssystemet. Glatte muskler kontroll regulere blodtrykket og blodstrøm.

Hjertemuskel

Hjerte-muskelen er hjertet, en ufrivillig muskel som samhandler med sirkulasjonssystemet å levere oksygen til alle vev av kroppen.

Frivillig og ufrivillig

Hva virker det muskulære systemet sammen med?

Skjelettmuskulatur er frivillig kontroll.

Skjelettmuskulatur er frivillig kontroll, betyr at vi kan velge å flytte dem. Bevegelse av glatte muskler og hjerte-muskelen er ufrivillig, under kontroll av det autonome nervesystemet.

Regulering av kroppstemperatur

Hva virker det muskulære systemet sammen med?

Muskel sammentrekning bidrar til å opprettholde konsekvent kroppstemperatur.

Det muskulære systemet spiller også en viktig rolle i homeostase, som er regulering av interne kroppstemperaturen.