Hvordan flytter hav Otters?

September 15

Hvordan flytter hav Otters?

Hav otters tilbringer mesteparten av livet i vannet, men komme på land for noen ressurser. Dette betyr at de må være i stand til å flytte rundt i begge miljøer. Hav otters må navigere bølger, strøm, dypt vann og forrevne strender. De har ulike tilpasninger og atferd å hjelpe med dette.

Identifikasjon

Hav otters er havet pattedyr har visse kjennetegn for å overleve i harde havmiljøet. I motsetning til andre sjøpattedyr har hav otters ikke spekk. I stedet har de flere tette strøk med pels for å holde dem varme i kaldt vann. De er også to ganger størrelsen av deres river otter slektninger.

Karosseriet

Havet oter har fire bein med svømmehud føtter. De har en lang, tykk hale. Sammen hjelpe disse fysiske funksjoner dem flytte effektivt gjennom vannet og holde dem solid på land.

Bevegelse i vann

Hav otters tilbringer mesteparten av sin tid i vannet. De jakter, sosialisere og selv gi fødsel til deres ung inne vannet. Effektiv bevegelse i havet er av ekstrem viktighet fordi tap av kroppstemperatur utgjør en konstant trussel. Mens pels hjelper, bruke oter også bevegelse for å opprettholde temperaturen. Hav otters tilbringer mesteparten av sin tid flyter på ryggen. De bruker denne holdning av flere grunner. De sted stein på brystet å sprekk åpne skalldyr og kråkeboller, så bruker selv som et bord for å spise. Denne posisjonen eksponerer også oter furless føtter til solen, slik at de kan varme seg. Til slutt, flytende expends lite energi, slik at oter å spise små byttedyr og fremdeles oppfyller kalori behov.

Oter også dykke for å få mat eller flytter raskt fra sted til sted. Når du dykker, bruker de deres rygg ben og muskuløs hale for å undulate gjennom vannet. Dette gir rask fremdrift til minimal energi kost.

Bevegelse på Land

Oter er ikke så godt tilpasset til å flytte på land som de er i vannet, men fortsatt klarer å skillfully navigere steinete strender. De flytter på samme måte som på land som de gjør på dypt vann, skyve med deres rygg ben og hale. Dette synes mer vanskelig på land enn det gjør i vannet, men er faktisk den samme bevegelsen: propelling seg frem, overordnede kroppene og rette ut igjen.

Betydning

Bevegelsen av havet oter tillate dem å overleve i værharde omgivelser. De kan svømme i en rekke dypet og temperatur, effektiv jakt og varme seg med en rekke bevegelse. Uten evne til å svømme, flyte og gå, ville hav otters ikke ha muligheten til å trives i harde havmiljøet.