Hvordan lage en lyd som en Sitar

October 28

En av de definerende øyeblikkene av 1960-tallet rock n' roll var Monterey Pop festivalen. Hendelsen hjalp starte karrieren til Janis Joplin og Jimi Hendrix, men en av de største overraskelsene var Indias sitar spiller Ravi Shankar. Unge rock publikum ble transfixed av lyden av sitar og merkelig melodi notater og rytmer. Sitar jobbet seg inn i rock bevisstheten av dagen og ble popularisert av the Beatles og Rolling Stones. Sitar er en svært vanskelig instrument å mestre og spille. Du kan imidlertid etterligne lyden av en sitar med gitar ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Tune gitar for å åpne E tuning. Åpne E tuning er "E-B-E-G#-B-E," kommer fra sjette strengen til den første strengen. Åpne stemminger lar deg spille en akkord, i dette tilfellet E major, ved å spille åpne strengene. Den andre fordelen er at du kan spille melodien notater og tilhørende basslinjer samtidig. Åpne stemminger fungerer bra for å etterligne en sitar effekt.

• Rett ut en binders. Papirbiten vil sitte på broen mellom andre og første streng. Det fungerer som en slags stum at klipp notatene kort ved å hindre at de to strengene fullt resonnere. Papirbiten bidrar også gir to strenger en mer diskant-like lyd som ligner en sitar.

• Skyv en ende av binders under den andre strengen. Bøy klippet slik at den dekker andre og første strengen og fest den til broen. Siden broene på elektriske gitarer er forskjellige, kan det ta noen forsøk på å finne ut hvordan å best sikre papir utklipp til broen Fender gitar, for eksempel, har to små hull på hver av broen saler for senking og øke salen. En ende av binders passer inn i hullet på venstre side av andre strengen salen, og den andre enden av utklippet passer inn i hullet på høyre side av først strengen salen.

• Juster tonen på gitar og forsterker. Slå pickup velgeren på gitaren til broen plasseringen. Justere diskant kontrollen forsterkeren til 8 eller 10, og slå bass og mellomtoner kontrollene til 3 eller 4.

• Spille melodien notater på de første og andre strengene, mens du spiller de andre fire strengene. Andre fire strenger fungerer som drone strenger produsere en E stor akkord som du plukker ut melodi notater på de første og andre strengene. Sitar spillerne bøye ofte strengene. Det er mulig å lage alle slags mikro-toner, med notater som finnes mellom hel og halv trinn felles for europeiske musikk. Bånd av en gitar skilles med halv trinn. Den første strengen er E (åpne), F (1 bånd), F # (2 bånd), G (3 bånd) og så videre. Men er det andre notater eller mikro-toner mellom halv trinnene.