Hvorfor søvne katt i søppel boksen?

September 22

Hvorfor søvne katt i søppel boksen?

Noen katter begynner plutselig sover i søppel boksen. Eierne er forståelig villrede om årsaken og lurer på hvordan de kan utrydde problemet samtidig sikre deres katten forblir sunn og hygieniske. En katt brukt mye av sin tid i søppel boksen sikkert sprer alle typer bakterier i hjemmet, slik en løsning må finnes.

Første tegn

Noe eiere først merke deres katten bli nervøs, engstelig eller sjenert; Denne kattene kan gradvis begynne å sove i søppel boksen. I andre tilfeller kan en katt starter toalettbesøk andre steder og ikke lenger vil bruke sin søppel boksen for avføring og urination. Dette kan begynne før katten begynner å bruke søppel boksen som sin seng. Imidlertid, noe pets bære på bruke søppel boksen for toalettbesøk - selv om de også sover i den. Dyret snart ender opp stinkende og unhygienic foruten å være en generelt ulykkelig, deprimert pet.

Årsaker

Vanlig skyldes en katt som sover i søppel boksen stress eller angst forårsaket av miljømessig endre, for eksempel en økning i husholdningenes aktivitet eller nye medlemmer i hjemmet. Søppel boksen føles som et trygt sted å sove; Det er høy side, lukter bare av katten, og er vanligvis i et sted ut av veien for familie og opptatt føtter. Problemet kan også begynne når en katt er begrenset til et rom med sin søppel boksen som boksen begynner blir sett på som en potensiell overnattingssted; dekket bokser vises spesielt koselig.

Veterinary hjelpe

Du bør alltid søke veterinary hjelpe for eventuelle uvanlige oppførsel i en katt, særlig hvis katten begynner toalettbesøk andre steder i hjemmet; Dette kan indikere en urinveisinfeksjon eller andre fysiologiske problem, selv i de fleste tilfeller årsaken er atferdsdata.

Hjemmemiljø

Den beste måten å stoppe en katt fra sove i søppel boksen er å de-stress hjemmet. Tenk om hva kan ha endret i hjemmet for å pådra seg stress atferd og endre dem tilbake. Stress utsatt kattedyr nød en stille og rolig hjem og bør ha uforstyrrethet.

Gi trygge steder

Gi din katten andre trygge steder å sove, og nyte. Høye katten trees og klatrere er effektiv opptreden hjelpere; høye opp steder hjelpe katter trygg. Alle katter elsker pappesker og ting å skjule. Gi så mange trygge steder som du kan. Prøv å gi en pet bærer med høye kanter og skjegg pet sengetøy, brukes kun som en seng. Holde andre dyr, gjester og barn unna.