Tilpasninger av Anaconda

April 19

De to hovedtypene av anacondas, grønne anacondas og gule anacondas, bor nær elver, bekker og myrer. I taler av anaconda's habitat, anaconda forsker Jesus Rivas bemerket, er"dette absolutt master av sumpen, skreddersydde dyret for dette stedet. Det har utviklet for å fange og drepe dyr mye sterkere og mye tøffere enn mennesker." Faktisk har disse giftig utstilt; mange tilpasninger som hjelpe dem å overleve i den søramerikanske regnskogen.

Størrelse

Grønne anacondas er enorme krypdyr. De kan være 36 fot lang, og som de tyngste slangene i verden, kan veie 550 £. Selv om det er mindre enn grønne anacondas, er gul anacondas fortsatt ganske store. De kan være over 12 fot lang. Grunn av sin store størrelse, kan anacondas ta store byttedyr--som caiman, capybaras, hjort og villsvin, som bor i regnskogen.

Byttedyr gjenkjenning og fange

Anacondas har varme-sensing gropene å hjelpe dem å oppdage hjertelig-blod dyrene. Selv om de kan fange byttedyr på land, er anacondas mye bedre egnet for vannlevende jakt. Grønne anacondas kan bo under vann i 10 minutter, la dem vente tålmodig på deres byttedyr. Fordi alle anacondas har øyne og nesebor ligger på toppen av hodet, kan de holde ubemerket, rett under vannflaten, mens de venter på deres byttedyr.

Spise

Anacondas har over 100 veldig skarpe og sterke tenner. Disse teeth Velg bakover gi slangen et bedre grep på byttet sitt. Etter constricting deres byttedyr, anacondas dra nytte av elastiske leddbånd holder sammen kjevene, vidt åpne munnen for å svelge store byttet hele.

Lukt

Når av vannet, er anacondas mottakelige for flått. Disse slangene kan produsere en sterk, feil lukt som fungerer som en hake avskrekkende og gift.