Barnas elsikkerhet

March 20

Barnas elsikkerhet

Når det er små barn i et hus, er det viktig å sikre hjemmet er opp til PARI for barnas elsikkerhet. Det er noen vanlige områder av huset, sammen med noen populære underaktiviteter, som krever oppmerksomhet til elektrisk sikkerhet. Ved å ta opp disse spørsmålene for å opprette en elektrisk safe house, kan huseiere sette deres sinn rolig.

Trær

Klatring et tre en felles aktivitet for barn, men kan være farlig hvis noen av lemmer er nær en elektrisk innlegg. Hvis det er trær i nærheten av en home Elektrisk ledning, har kuttet tilbake, eller vurdere å ha byen fjerne treet og plante den i et tryggere sted. Dette fjerner risikoen for barna som faller fra en gren og inn i en elektrisk ledning.

Koble dekker

Plast plugin er en av de viktigste verktøyene for barnas elsikkerhet. Disse pluggene er plassert inn i kontakten til en stikkontakt og forhindre barn fra stikker elementer inn i åpningene. Plugg dekker kan kjøpes på mange typer butikker, som maskinvare butikker og generell butikker.

Drager

Drageflyging er en uskyldig tidsfordriv, men farlig når gjøres nær elektriske ledninger. For de fleste sikkerhet, bare la barn fly drager i åpne områder som parker og strender. I et nabolag, selv om barnet ikke er nær en elektrisk ledning, er det fortsatt en sjanse kite vil blåse i ett.

Elektriske apparater

Kontroller at små elektriske apparater er frakoblet når ikke i bruk. Elementer som brødristere, kaffe Potter og blandemaskiner kan forbli frakoblet på de fleste tider, og bør også bli skjøvet langt utenfor rekkevidde for små barn. Holde disse elementene presset opp mot veggen, så langt fra kanten av en benkeplate som mulig.

Bad sikkerhet

Badet er et viktig område å ta hensyn til elsikkerhet fordi bruk av vann i badekar og vask kan opprette noen farlige situasjoner. Kontroller elektriske elementer som hårføner og curling irons er unplugged når ikke i bruk og oppbevart trygt i en skuff. Også ta vare ikke for å la små barn uten tilsyn i et bad.