Hvordan å holde en katt sunn

September 7

Når du er "adoptert" av en katt, godtar du visse ansvar for nye feline familiemedlem. Mens kattene er selvstendig skapningene, må de også mennesker å sette opp et miljø som er trygg og sunn. Du har et hjem som er trygt for leting, så din katten kan tilfredsstille dens naturlig nysgjerrigheten. Du gjøre for å beskytte din kattene er sunn fornuft, som holder giftige elementer låst fra kattens undersøkelser. Andre forholdsregler er ikke så godt kjent. Disse inkluderer å holde noen menneskelige matvarer fra katter, holder din katten fra giftige planter, holder din katten inne og sørge for din katten ikke spise for mye og blir overvektig.

Instruksjoner

Hvordan å holde en katt sunn

• Holde giftige objekter låst fra din katten. Hvis det er en naturlig nysgjerrige katt, ikke la feilen spray, blekemiddel eller matvarer innenfor rekkevidde. Lagre alle farlige elementer i en regjering som er utstyrt med en barnesikkerhet låsen. Hvis ditt skap har trekke håndtak, kan du pakke en kort strikk ledningen rundt håndtakene gjør det vanskelig for din katten å trekke skap døren åpen.

• Katter er utsatt for forgiftning fra noen menneskelige matvarer, for eksempel løk, tomater og kaffegrut. Vi vet at melk, ost og sjokolade er dårlig for katter. Din katten kan bli alvorlig syk (eller dø) hvis det Småbiter et stykke løk som falt i gulvet. Andre menneskelige matvarer som er farlig inneholder druer, rosiner, alkoholholdige drikkevarer, babymat, hermetisk mat, egg, nøtter, menneskelige vitaminer, rot planter, som poteter, sopp, hermetisk tunfisk (for menneskelig konsum), sukkerholdig mat, bord levninger, gjærdeig, moldy eller bortskjemt mat, marihuana og tobakk. Gjøre alt for å holde nysgjerrige og sultne katten fra disse matvarene. Det samme gjelder for huset planter. Andre giftige planter inkluderer hageplanter, busker, trær, dekorativ planer og planter i fuktig eller wooded områder. Listen er stor og inneholder hver plante.

• Det er tryggest å holde din feline innendørs. Så mange mennesker tror at det er grusom å holde en katt innendørs, men farene å kattene hvem er innrømmet å streife omkring utenfor er mange. For det første kan kattene være utsatt for mange farlige planter, trær og busker. Det kan være overkjørt, forgiftet av Radiatoren væske eller komme inn i en kamp med en annen katten og komme hjem med smertefulle skader, som kan føre til infeksjon. I tillegg oppleve kattene hvem er innrømmet å streife omkring utendørs økt stress, som kan gjøre dem syke og forkorte livet. Ifølge Dr. Robert Holmes og Dr. Leslie Larson Cooper, hver gang en katt står overfor en kamp, utgivelser det "fight or flight" hormoner, som bidrar til det svare på farene det er konfrontere. Hvis eksponering for fare er er cat's slåss eller flight respons ødeleggende i stedet for beskyttende. Det vil begynne å oppleve et sammenbrudd i sin kropp system, som vil føre til økt sykdom og tidlig død. Katter er generelt lykkeligere bor innendørs.

• Din indoor katten vil ha mindre mulighet for trening, som kan føre til en overvekt problem. Du kan ta noen enkle trinn, som vil holde din katten slanke og passe. Først, ikke holde maten bolle fylt til randen hele dagen. Selv om din katten er en nibbler, vil ikke det sulte hvis bollen er tomt til tider. Dette kan være den mest praktiske måten for deg å oppbevare din katten matet, men det er ikke sunt. Eventuelt sette bollen bort etter måltider. Hvis din katten er en av en mange--katten husholdning, kjøpe flere bolle og mate hver katten i et eget rom og plassere alle skåler etter måltid ganger. Dette krever mer oppmerksomhet, forberedelse og arbeidet for deg, men sluttresultatet er verdt det. God vekttap kontroll cat matvarer selges i dyrebutikker og dagligvare butikker. Se etter høyere kvalitet mat og sjekk med katten din veterinarian.

Mens du er å sikre at din katten ikke er spiser for mye, kontroller at det blir masse trening og spill. Pam Johnson-Bennett, en feline behaviorist, sier du finner billig kitty leker, som en fiske stang leketøy. Noen av disse leker kommer med fjær knyttet - flott for jakt byttedyr spill. Bare pass på at du ikke la leketøy ut til deres kattunge å komme tangled up in. Holde lekene plassert til du har en lek samling. Andre fantastiske katten leker er leketøy mus. Alle leketøy det vill lokke din katten å bruk sin jakt og stalking instinktivt har stor morsjon potensial. Du gjør vekt-kontroll innsats moro. Når du innser at din katten kan lett sove for 18 timene av en 24-timers dag, begynner du å se viktigheten av trening, lek og moro.

Tips og advarsler

  • Hvis du mistenker at katten har spist noe farlig, ring dyrlegen umiddelbart. Sjekk din pet for symptomer på sykdom eller forgiftning.
  • Hvis din katten blir i en giftig anlegget eller mat, ring dyrlegen umiddelbart. Hvis du vet hva din katten spiste, la vet vet.