Å engasjere en pjokk gjennom lek

August 17

Har nylig uteksaminert fra en tilstand av ubevegelighet til mobilitet, er smårollinger alltid på farten. De flytter fort, spille hardt og har en forbløffende evne til å finne og ødelegge alle verdisaker du prøver å skjule dem. Se barnet oppdage den "nye verden" kan være en fantastisk ting, men noen ganger gleden kan bli overskygget av utmattelse. Det kan være fristende å parkere barnet foran TV. Men dette kan ikke være beste for ham eller henne. Ifølge American Psychological Association, engasjerende barnet gjennom lek er en viktig del av sin utvikling.

Instruksjoner

• Komme ned til pjokks nivå. Du kan ha en mer intim spilletid med barnet ditt hvis han eller hun kan se deg i øynene. I stedet for tårner over little Johnny, crouch på gulvet, slik at du kan se verden fra hans perspektiv.

• Gi pedagogiske leker som oppmuntrer interaksjon og inspirere leting. Mange pjokk leker er alle klokkene og plystre med liten pedagogisk gevinst for barnet ditt. Spare deg fra å betale en liten formue, og investere i mer konvensjonelle leker som fargerike byggeklosser, figur sorters, stort stykke oppgaver eller "årsak og virkning leketøy" som en jack-in-the-box. Disse lekene oppmuntre barna til å eksperimentere og utforske. Hva mer, kan du spille med dem sammen.

• Lese bøker til barnet. Gi little Johnny en kjærlighet til lesing og forbedre sin ordforråd ved kose med god bok. Toddlers har korte oppmerksomhet spenn, så sørg for at bøkene er alder-passende med massevis av fargerike bilder.

• Ta en interesse i det pjokk gjør. Barn først begynne å utøve sin uavhengighet i sine pjokk år. Skyve barnet å delta i en viss aktivitet med du kan provosere en unødvendig kamp. Foreta forslag liten Julie under spilletid, men til slutt engasjerer henne i aktiviteten hun vil gjøre hvis det passer.

• Spør pjokk stimulere spørsmål som vil oppmuntre tenking og fantasi. Dette er en utmerket måte å engasjere little Johnny mens lærer ham samtidig. Dette kan gi ham en viktig hoppe starte på navnene på objekter, dyr, farger, figurer og telling.

• Svar ditt barns spørsmål. Avhengig av alder, utvikling og vokabular av pjokk, kan spørsmål komme i ulike former. Du bør alltid oppmuntre ditt barns spørsmål ved dignifying dem med et svar, uansett hvor dumme eller ubetydelig informasjonen kan virke for deg.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig. En pjokk er fortsatt tilpasning til samfunnet.
  • Tving aldri en pjokk å spille unødvendig!