Tips for en Baby sove i natt

January 7

Tips for en Baby sove i natt

For de første par uker eller måneder av en ny baby livet, vil han våkner flere ganger i løpet av natten for feedings. Men snart han kan hoppe over en eller to natt feedings, og kan begynne å sove lengre strekninger natten. En baby sove i natt er vanligvis definert som et 5-6 timers strekningen. Noen spedbarn vil sove gjennom natten naturlig, men andre trenger noen coaching.

Dagtid søvn og matvaner

En baby som er søvnmangel på dagtid vil vanligvis våkner om natten. Husk å sette barnet ned for 2-3 naps per dag. Hvis mulig, sett en baby i sengen hans for disse naps for å oppmuntre mønster av sover mens liggende og sove uavhengig. Alternativt, sørg for at barnet får nok mat i løpet av dagen, sier forfatterne av "Hva å avente det første året." Hvis han ikke, sykepleie oftere, eliminere stress og prøver å fokusere bare på barnets behov å stimulere mer melk produksjon eller tilby mer i flasken vil hjelpe lindre problemet.

Den Ferber-metoden

Dr. Richard Ferber råder denne metoden for foreldre som ikke tankene å lytte til deres baby gråte som han lærer å selv berolige. I denne metoden, overordnet setter babyen ned for å sove og forlater rommet. Hun deretter returnerer etter fem minutter å trøste henne gråtende barn, men henter ikke henne. Deretter venter hun 10 minutter, og deretter 15. Femten minutter er den maksimale tidsmengden som overordnet tillater barnet å gråte før du går inn på soverommet å berolige ham. Etter et par netter, vil barnet lære å selv berolige.

Oppmuntre søvn med ritualer og oppmuntring

Penelope Leach, forfatter av "din Baby og barn, antyder en kveld rutine som bathtime, Fortellerforestilling og en siste gang for sykepleie. Hun foreslår å sette barnet mens han er fremdeles litt våken og deretter henger rundt i rommet hans eller nær døren hans i noen minutter å berolige ham at hans foreldre er fortsatt nærliggende. Når han våkner om natten, hvis han ikke er sulten, eller har et mareritt, hun oppfordrer ektefellen som ikke er tilknyttet fôring for å gå inn på soverommet, Berolige babyen av klappe ham, holder hånden eller snakke, men ikke plukke ham opp. Hun råder foreldre å lytte til babyen for når å berolige barnet og hvor lenge.