Vanlige edderkopper i Nord Indiana

October 2

Northern Indiana er hjem til over 400 edderkopp arter, hvorav noen er innfødt mens andre ble introdusert gjennom årene. Det er både giftige, aggressiv edderkopper og ufarlig varianter som sjelden angripe. Disse edderkoppene er relativt vanlig i hele Great Lakes-regionen og andre deler av Midtvesten. Det er viktig å kunne identifisere dem nøyaktig slik du kan vite når forsiktig er nødvendig.

Nordlige sort enke

Denne svært giftige edderkoppen har en ekkel rykte, men selv om sin bit pakker en kraftig slag som kan kreve sykehusinnleggelse, er det sjelden dødelig. Bare større kvinnelige black widow er betraktet som farlig. Kvinnelige svart enker har en glanset, svart utseende og er vanligvis rundt en halv tomme lenge. De er mest lett atskilt fra andre edderkopper av lyse røde lappen og hvite striper på sitt underliv. Nordlige black widow spinner også et annet webområde fra mange edderkopper, som deres mer ligner en rotete spindelvev enn et typisk edderkoppnett.

Brown eneboer Spider

Denne felles edderkoppen finnes i delstaten Indiana, inkludert Nord fylkene. Også kjent som fiolin edderkoppen, er den brune eneboer vanligvis gulaktig brun med en fiolin-formet merking på ryggen. I motsetning til de fleste edderkopper, som har åtte øyne, har brown eneboer edderkoppen bare seks. Både mannlige og kvinnelige edderkopper er omtrent en tredjedel av en tomme ved full vokst. Et bitt fra en brun eneboer kan forårsake betydelig skade, resulterer i en nekrose leksjonen og i noen tilfeller kvalme, muskelsmerter og kramper.

Svart og gul Argiope

Disse attraktive edderkoppdyr, også kjent som gule hage edderkopp, er vanlig i Nord Indiana, vanligvis bor i felt og hager hvor de spinner sine webområder i høye planter, busker og blomster. Kvinner er større enn menn og kan vokse til nesten to inches lang. De er lett identifiseres av deres store egg-formet svart magen dekket i gule flekker og flekker. Selv om de kan være aggressiv når provosert, havner den svarte og gule argiope bare små mengder av venom som ikke forårsaker betydelig smerte eller ubehag i fleste.

Ulv-edderkopp

Disse svært vanlig edderkopper er særlig utbredt i høst, når de leter etter et varmt sted for dvalemodus. Ofte forveksles med den brune eneboer, ulv-edderkopp mangler fiolin-formet merkingen på ryggen og er vanligvis grå eller brun. De er også litt større, rundt en halv tomme til to inches lang. Til tross for navnet sitt ROV er ulv edderkopper ikke giftige eller farlig, selv om deres bit kan forårsake mindre reaksjoner i enkelte mennesker.