Kjennetegner Marine øgler

November 6

Marine iguana, Amblyrhynchus cristatus, er funnet på Galapagos øyene utenfor kysten av Ecuador. Forskere teoretisere land-bolig iguaner fra Sør-Amerika drev ut til havet og landet på Galapagos. Marine iguanas utviklet seg fra land iguanas og spredt over hele øygruppen. Verdens eneste marine øgle, de ser skremmende med salt-encrusted ansikter, bustete dorsal skalaer og skarpe klør. Charles Darwin kalte dem "stygg." Disse reptiler dele flere særegne egenskaper.

Tilpasninger

Marine iguaner har en nasal kjertel koblet til neseborene som skiller ut overflødig salt. Denne tilpasningen lar dem bor i saltvann. Når iguana "nyser," er overflødig salt utvist fra kroppen i luften. Salt akkumuleres på deres ansikter, lyn sine funksjoner så det ser ut som de har på seg en hvit "wig."

Utseende

De varierer i størrelse og farge. Den minste finnes på Genovesa island og den største er funnet på Fernandina og Isabela øyer, ifølge MarineBio nettstedet. Marine iguanas varierer i farge fra mørk grå til svart. Under mating årstid utvikle menn rød eller grønn flekker på ryggen av å spise tang tilgjengelig på det tidspunktet.

Formering

Avl sesongen går fra desember til mars, og hekkende season går fra januar til April. Kvinner graver i sanden og lå mellom en og seks egg. De beskytte hule i flere dager før avreise eggene å ruge 89 å 120 dager. Ved klekking unge veie mellom 50 og 60 g. De søke umiddelbart dekning.

Konservering

Marine iguanas er beskyttet av Ecuadoran nasjonal lovgivning. Men er befolkningen truet på grunn av forurensning og invasiv dyrearter. Ingen vet hvor mange fortsatt. På IUCNS røde liste utryddningstruet art lister arten som sårbare, mens konvensjonen om handel med truede arter av vill Fauna og Flora lister dem som "nesten truet av utryddelse."

Fôring

Marine iguanas er planteetere og beiter på alger som vokser på steiner nær kysten. Når fôring, forblir de neddykket for opptil en time, selv om dykket ganger 5 til 10 minutter er vanlig. De er kaldblodige mister raskt kropp heten i det kalde vannet. Hvis du vil gjenopprette kroppstemperaturen, vil du se dem basking på bergarter i lange perioder. Mørk farge hjelper dem absorberer varme.

Mating

Kvinner når seksuell modenhet mellom 3 til 5 år; menn mellom 6 til 8 år. Menn har "harems" av flere kvinner. Menn forsvare territoriene sine mot andre hanner og bruke "hodet bobbing" å advare andre holde seg unna. Sporadiske kamper bryte ut mellom menn og to menn vil legge hodene sammen og prøver å presse den andre plasseringen.

Rovdyr

Marine iguanas har noen predatorer. Kjent Bakvingene er krabber, hauker, ugler og slanger. Mennesker har imidlertid brakt katter, hunder og rotter til øygruppen. Iguanas har noen forsvar mot disse invaderende arter. Som et resultat, er befolkningen i nedgang på mange øyer.