Hundene opplært til å hjelpe personer med beslag

December 19

En syltetøy varsling hunden kan forstand når et anfall kommer og varsle hans human kameraten. Anfall hundene er svært verdifull for menneskelige ledsager de plasseres, de varsler, svare eller hjelpe før, under eller etter et anfall.

Sensing møtende beslag

Syltetøy varsling hundene kanne fornemme når deres human kameraten er om å ha et anfall og kan varsle ham som sådan. Varsling rapporteres å skje hvor som helst fra noen sekunder til 45 minutter før beslaget begynner. En hund sensing en møtende beslag har åpenbare endringer i virkemåten, inkludert nær øyekontakt, sirkle, pawing og barking.

Ulike typer anfall hundene

Anfall hundene er ikke alle nødvendigvis "alert" hundene. Noen av dem er anfall svar eller - hjelpe hundene hvem hjelper under eller etter et anfall. En anfall-hjelpe hunden er utdannet å bo nær hans human kameraten for lengden av beslag og kan også hente medisiner, telefon eller et annet menneske.

Potensielle anfall hundeeiere

En person tenker på å bli en anfall hunden må vurdere hvorvidt hun er fysisk, følelsesmessig og økonomisk stand til omsorg for en hund, fordi det er ganske forskjellig fra å eie et kjæledyr. Anfall hundeeieren må opprettholde opplæring, helse og et godt forhold med en veterinær kjent med disse hundene. Du må kunne gi hunden din anfall med massevis av spilletid og trening for å holde stresset til et minimum.

Trening for å være en anfall hunden

Alle hunden trening for å være en anfall hunden må kunne holde kontroll i alle situasjoner. Det er vanskelig å tog og det er sjelden å finne en hund som er skikket til å gjøre jobben. Det er omtrent 120 hunden trening organisasjoner i USA, og ikke engang 20 av dem fungerer med anfall hjelpe hundene. Anfall hundetrening kan ta fra 6 måneder til 2 år og kan koste fra $ 10 000 til $25.000.

Opprinnelsen til begrepet

Begrepet "anfall hund" kom i 1980-årene under et Washington state fengsel prosjekt innvolvere hundene. En kvinne med epilepsi som jobbet med prosjektet lagt merke til at en av hundene syntes å vite når hun skulle ha et anfall. En Lifetime TV-drama med tittelen "I disse veggene" er løst basert på denne erfaringen.