Hvordan finne en Feral katten-vennlig veterinær

December 18

Hvordan finne en Feral katten-vennlig veterinær

Spredt eller feral kattene reagerer ofte ikke godt første gang de går til en veterinær klinikk. Feral kattene er ikke vant til menneskelig samhandling i måten domesticated kattene er vant til det. De vil trolig også misliker duften fra andre dyr på klinikken og kan bli fiendtlig. Snakke med veterinæren forhånd og vite dine valg vil bidra til å finne en feral-vennlig veterinær som er forberedt på å håndtere katten.

Instruksjoner

• Ringe lokale veterinary klinikk. Høyst vets godtar feral kattene som pasienter, men senere måtte slå deg bort hvis de ikke klarer katten. Veterinærer som har mer erfaring med feral kattene er det beste alternativet. Ring din lokale veterinary klinikk og finne ut om noen av deres bosatt veterinærer har god erfaring med feral dyr.

• Gi informasjonen din veterinær. Gi spesifikke detaljer om personlige katten. Hvis du vet, fortelle vet hvor gammel katten er, noen medisinske tilstander du er klar over, hvor katten arter og andre spørsmål som du tror kan påvirke hvordan katten må behandles. Se hvordan veterinær svarer. Hvis vet synes kunnskapsrik og villig til å arbeide katten, være deretter bringe katten å det veterinarian et godt alternativ.

• Gjør forespørsler med dyre-vennlige organisasjoner. Mange grupper som hjelper feral dyr i nød vil være villig til å gi deg informasjon. Mange av disse organisasjonene har lister av veterinærer som er feral-vennlig. Be dem for navnene på klinikker og spesifikke anbefalinger om som doctor fungerer best med feral kattene. Noen organisasjoner kan også hjelpe deg med å betale for kostnadene ved omsorg for en feral dyr. Katten å en vet at gruppen er kjent med kan oppmuntre dem til å hjelpe. (Se referanser)

• Spør katten-vennlig venner og naboer. Spør andre venner som er interessert i dyr eller naboer som har hjulpet eller vedtatt feral kattene hvis de kan anbefale en feral-vennlig veterinær. Hvis du kjenner noen som har hatt førstehånds erfaring med å ta en feral katten å en vet, spør spesifikke spørsmål om hvordan veterinær behandlet katten. Spør hvis veterinær behandlet feral katten med samme nivå av omsorg som tamme pasienter.

• Vær selektiv. Hvis du ta katten til veterinær som ikke synes å reagere frisk å undomesticated dyr, bør så du sannsynligvis shoppe rundt etter andre veteraner. Hvis veterinæren kan ikke kontrollere katten eller kritiserer dyret forhold og atferd, kan deretter du følge en vet hvem er både villig og ivrig etter å arbeide med feral dyr.