Hvordan å identifisere Wild ingefær

April 15

Ta en tur i skogen tidlig på våren kan avdekke en rekke interessante planter. Wild ginger (Asarum canadense) er en lavt voksende innfødte flerårig ca 6 til 12 inches høy som noen ganger er skjult under falne blader. Populær blant pionerene og indianere, identifisere denne nyttig wildflower er litt historie.

Instruksjoner

• Observere hvor planten vokser. Wild ginger vokser spesielt godt i hardførhet soner 3 til 7. Den foretrekker steder som tilbyr fullstendig eller delvis skygge i rike, organisk jord. Denne innfødt plante er ofte funnet i woodland områder.

• Undersøke bladene. Et par av 3 - til 6-tommers hjerte-formet, fløyelsaktig grønne blader vokse fra tykke stammer dekket med hvite hår gjør dette anlegget lett identifiserbare.

• Knuse noen blader. Dette er en enkel måte å identifisere wild ingefær når bladene er forslått de avgir en ingefær lukt.

• Evaluere blomster. Uanselig røde blomster vises i April og mai og vokst eneste per plante. De er ca 1 1/2 inches i diameter og vokse vannrett til bakken slik at kravlesøk biller og flyr kan pollinering.

Tips og advarsler

  • Pionerer tørket og pulverisert roten av wild ingefær og brukte det som et krydder eller som en kur for kikhoste. Indianere brukte også anlegget for å kurere plager og som en metode for prevensjon.
  • Wild ginger kan dyrkes som en groundcover i hagen. En beslektede arter kalt Heartleaf (Asarum virginicum) har eviggrønne blader og vokser i sandstrender, steinete jord.