Den beste Pontoon båter saltvann

December 9

Saltvann pontong båter er en favoritt partiet verter og glede båtfolk som kan holde sosiale sammenkomster utenfor kysten eller i brakkvann elvemunninger. Båten selv består av en bred, flat plattform som hviler på to pongtonger eller rørformet-formet, luftfylte strukturer som flyter på vannet. I motsetning til kjøl båter – som har en viktigste og vinklet kontaktpunkt med vann - pontong båter er stabile og mer immun mot våkner og tidevanns endringer. Avhengig av plattformen, stabil kvaliteten gjør dem perfekt for avslapning eller fest aktiviteter.

Effekter av saltvann på pongtonger

En ting å vurdere når du kjøper en pontong båt for bruk i saltvann er etsende salt kan ha på ulike materialer. Fordi pongtonger bruke alle sine maritime karriere halvparten eller helt oppslukt, salt kan ta sitt toll på materialer som aluminium, som corrodes lett. Derfor er det viktig å vurdere pongtonger laget av annet materiale som glassfiber eller selv en svært tung gummi. Begge materialene er mer motstandsdyktig mot etsende effekten av saltvann.

Størrelse

Det er også viktig å vurdere hva båten skal brukes når du prøver for å velge en størrelse. Noen vil bare bli brukt for familie cruise eller fiske virksomhet og behøver ikke å være så stor som båtene skal imøtekomme større antall personer for sosiale sammenkomster.

Pontong båter kan bestilles som har en omtrentlig lengde på 30 fot og en bredde på ca 9 fot. Fordi kongeål organer av vann er vanligvis de som har noen tidevanns komponent, kjøpe en båt med større lengde og bredde kan råd til større stabilitet.

Motorer

Motoren er en annen faktor som tar på enda større betydning for saltvann båter enn det gjør for de som brukes i ferskvann. Som alle andre deler av båten som kommer i kontakt med vannet i lengre perioder, er motorer også utsatt for etsende effektene av flere vannet. Derfor skal en motor velges som er spesielt utviklet for saltvann bruk. I tillegg skal motoren spyles ut og tørket ned med ferskvann regelmessig for å forlenge levetiden på metall komponentene.

Kostnader

Pontong båter kan kostbar. Ett nettsted, Suntracker båter, tilbyr båter som spenner fra så mye som $ 25 000 til $40.000, avhengig av størrelse og funksjoner. Det er mange nettsteder dedikert til pontoon-båt videresalg. Kjøpe en tidligere eide båten kan hjelpe kontroll kostnaden og konstruksjonen av denne stilen båt gjør kjøper brukte en fornuftig alternativ.