Hvordan lage realistiske årer for babyen gjenfødt

March 3

Hvordan lage realistiske årer for babyen gjenfødt

REALISTISK VENER FOR barnet GJENFØDT, vil jeg forklare trinn for trinn hvordan lage venene i babyens så ekte, det vil være vanskelig å fortelle differnce mellom en ekte baby og din gjenfødt baby doll.

Instruksjoner

• Før jeg begynner å legge noen hudtoner til min gjenfødt baby omgås jeg min Marine blå varme angi maling fra overflod baby min Phthalo Green varme angi maling fra Secrist. Jeg vil holde legge en maling tynnere til den virkelige fargen av en åre har dukket.

• Med en tannpirker trekke jeg nøye snirklete linjer, mens du ser på armen min vil jeg prøve og kopiere mønster av årer. Når malingen er på vil jeg dab den med en serviett, til jeg kommer myk blodåre fargen.

• Til slutt vil jeg plassere dukke lemmer i en ovn ved 265 grader i 8 minutter som angir maling permanent. Når beina har helt avkjølt jeg begynner da legge hud tone farger og rødme, dette ender opp gi det en titt, hvis årer er måten under huden.

Tips og advarsler

  • Til slutt vil jeg plassere dukke lemmer i en ovn ved 265 grader i 8 minutter som angir maling permanent. Jeg begynner da legge hud tone farger og rødme, dette ender opp gi det en titt, hvis årer er måten under huden.