Hvordan å gjenoppbygge en antikk gyngestol

July 9

Hvordan å gjenoppbygge en antikk gyngestol

Antikke gyngestoler er ofte spesielle arvestykker videre fra én generasjon til en annen, eller de er heldig finner en antikvitetsbutikk, garasjesalg eller loppemarked. Disse gyngestoler er laget av tre eller gammelt flettet. Noen ganger flettet sete blir frynset eller tre bunnen blir skadet og slitt. Mest antikke gyngestoler kan gjenopprettes og brakt til en strukturelt sterke og estetisk tilstand.

Instruksjoner

• Spre gamle ned på bakken for å beskytte gulvet mot tre støv. Bruk en støvmaske og engangshansker plast. Undersøke en antikk tre gyngestol skader langs Ben, armer og ledd. Slå stolen på side og undersøke under setet.

• Fjerne sete spindlene. Bruk en center punch og hammer for å tappe ut stykket. Bruk en ikke-slip pad for å rett spindler gratis, eller bruke bomull hagehansker med gripende type materiale på innsiden av hansker til rett spindlene. Sted spindler på siden i en merket beholder blandet slik at de kan bli satt sammen ikke og med andre deler.

• Fly gamle sete ledd med en plan-verktøyet slik at de nyinnredete og strukturelt intakt. Fjern ikke mye overflødig tre; Fjern akkurat nok tre slik at utformingen av stolen og størrelsen på spindler er lik originalen. Fest sete spindler tilbake i leddene, tre epoxy og klemme. La limet helt tørr før du fjerner klemmen.

• Ta 220-korns slipepapir og sand, i retning av korn, den gamle lakk eller grove flekker, hvor det er skade på gyngestolen. Fjerne tre støv med en ren pensel eller tack klut.

• Fyll huljern, hårfestet sprekker eller deler med tre sparkel. Bruke sjenerøs. Fjern overflødig tre filler med en gammel fille og la tørke. Tre epoxy limet gjelder alle delinger i veden i begge inndelingene og trykk sammen. Hold på plass for et par sekunder og la tørr. Sand lett tre sparkel og reglued epoxy inndelinger til å jevne ut korn. Fjerne tre støv med tack klut eller ren pensel.

• Beis tre når alle reparasjoner som er gjort med fargebasert flekken den samme fargen på stolen. Bruke flekken ved å tørke den på med en polstret. La tørke og et andre lag. Bruk en klar toppstrøk lakk, i semi-gloss. Bruke lakk i et godt ventilert område og bruke tre frakker, la hver strøk tørke før neste.