Hva er hensikten med en fyllepenn blekk omformer?

September 10

En fyllepenn blekk converter er en tynn, sylindriske reservoar med en liten stempelet på den ene enden. Når satt inn i en fyllepenn, lar en blekk converter deg bruke blekk ikke tilgjengelig i vanlige kassetter.

Bruke farger

De fleste fyllepenn kassetter kommer bare i farger som svart og mørk blå. Du kan imidlertid kjøpe flaskevann håndskrift i en regnbue av farger, fra rosa til grønn til sepia. Ved å bruke en blekk converter designet for pennen, kan du bruke disse blekk måte som en kassett.

Bruke konverteringsprogrammet høyre

Noen fyllepenn blekk konverteringsprogrammer festes til pennen, mens andre må skrues på. For å unngå lekkasjer, være sikker på å bare bruke en fyllepenn blekk converter designet for bestemt pennen.

Fylle en omformer

De fleste blekk konverteringsprogrammer må knyttes til fyllepenn nib før de er fylt. Fylle konverteringsprogrammet, dyppe spiss i flasken av blekk og trekke tilbake på stempelet på slutten av konverteringsprogrammet.

Rengjøring en omformer

For å rengjøre en fyllepenn blekk omformer, spiss inn et glass rent vann og trekke tilbake på stempelet som om fylle den med blekk. Lavere stempelet fordrive vannet og gjenta til omformeren er ren.

Advarsel

For å unngå skade pennen, bare fylle blekk omformer med blekk formulert for fountain penner.