Hvordan få Draik egg på Neopets

October 28

En Draik er et begrenset opplag kjæledyr som finnes på webområdet Neopets. Disse pets er bare innhentet ved hjelp av en morphing trylledrikk på en av dine eksisterende Neopets eller klekking en Draik egg. Draik egg er kostbar og vanligvis koster millioner av Neopoints å få, men. Du kan finne eggene i handelssted og heldige spillere kan få en matbutikk ligger i Meridell. En annen metode for å skaffe en Draik egg er ved å sette sammen det "opprinnelige skatten kartet," men oddsen av får et egg sånn er slank. I tillegg en konto som er tre år eller eldre kan bruke den "nesten forlatt Connecticut" som kalles av og til restock Draik egg.

Instruksjoner

Trading Post

• Logg inn på din konto og gå til handelssted. Handelssted finnes ved å gå til koblingen "Butikker" på toppen av hver Neopet-nettside og velge koblingen "Trading Post" fra rullegardinmenyen.

• Klikk koblingen "Bla mye" som ligger på toppen av handelssted hovedsiden. Dette vil føre til en søkeside. Skriv inn ordene "draik egg" i søkeboksen og velger alternativet for "nyeste" handler. Klikk på "Finne de handler"-knappen.

• Se gjennom alle handler til du finner den du ønsker å lage et tilbud på og klikk "Gjør en tilbyr". Klikk et element for å tilby og skriver i Neopoints du også ønsker å tilby. Elementene kommer fra det du har på lager, og i Neopoints må være hvor du har "på hånden" på tiden.

• Vent til den andre brukeren å godta eller avvise tilbudet. Hvis motspilleren avslår, gjenta prosessen handelsstasjonen.

Meridell mat butikk

• Gå til Meridell mat butikken for å finne en Draik egg. Butikken finner du ved å klikke på "Utforsk" linken øverst på Neopet-siden. Dette fører til et kart over Neopia i en legendarisk.

• Rull nedover siden og finne linken til Meridell. Det er et bilde av en frosk- eller Mortog - ved link. Klikk koblingen.

• Finn mat butikken på hovedsiden for Meridell. Den ligger på høyre side av skjermen, rett ovenfor skilt som sier "Brightvale." Klikk butikken for å gå inn. Se gjennom alle elementene kjøpmannen har å tilby. Hvis du ikke ser en Draik egg, oppdatere siden ved å klikke på kjøpmannen. Egg er restocked tilfeldig ganger i løpet av dagen og få en er ikke lett.

• Når en Draik egg vises, klikker du bildet å gå til siden pruting. Skriv inn ditt tilbud i boksen, og hvis du er rask nok, vil du få egg. Vær oppmerksom på at det er sannsynlig mange spillere gjør tilbud på samme Draik egg som de er svært sjeldne.

Tips og advarsler

  • Når prøver å kjøpe en Draik egg må du har millioner av Neopoints på hånden. Dette kan ta mange timer med spill å akkumulere.