Alternativ medisin for hundene

May 11

Alle alternativ medisin som praktiseres på mennesker er sannsynligvis tilpasset for hund. Vilkårene komplementære terapier og holistisk medisin kan også brukes i referanse til alternative medisiner.

Terapier

Alternative behandlingsformer som du kan se etter for å hjelpe hunden din inkluderer acutherapy, chiropractic, massasje terapi, fysioterapi og utløse punkt terapi. Acutherapy omfatter akupunktur (legge press punkter på kroppen, vanligvis med en nål), akupressur (legge press poeng med fingrene), moxibustion (brenne en bestemt urt av punktet) og aquapuncture (bruk en løsning inn i punkt). Poenget med alle disse acutherapies er å fastsette flyt av energier i hundens kropp.

Kiropraktikk er praksisen med å manipulere deler av kroppen for å rette opp problemer. I Massasjeterapi bruker at terapeuten hendene arbeide hunden muskler for å forbedre musklene selv og hundens sirkulasjon. En fysioterapeut bruker noninvasive teknikker enn chiropractic for å hjelpe hundene gjenopprette skader.

Terapeuten du velger å arbeide med skal kunne vise deg teknikker du kan bruke hjemme å hjelpe hunden din selv, men disse kan sannsynligvis ikke erstatte regelmessige besøk med terapeuten.

Din veterinarian kanskje kunne utføre disse terapi eller kan gi deg en henvisning. Hvis ikke, opprinnelige hunden Bibelen anbefaler at alle terapeut du har passende lisensiering. For eksempel en kiropraktor bør ha en Doctor of Chiropractic, og en massasjeterapeut skal ha uteksaminert fra en massasje terapiprogram.

Urter og Nutraceuticals

Hvis du vil prøve urtemedisin eller nutraceuticals (kosttilskudd), fungere med din veterinarian å gjøre valg om hva din hunden bør ta. Med urter og kosttilskudd kan være giftig, har bivirkninger eller har dårlig interaksjoner med andre kosttilskudd eller reseptbelagte legemidler. Du bør også ikke sette din hundene på urter eller kosttilskudd bare fordi en studie har funnet det å være "gode" for hundene. Urter og kosttilskudd er ikke regulert av enhver organisasjon, så forskning noen merker du prøve før du kjøper som kvaliteten varierer. Dosering på emballasjen kan ikke samsvarer med anbefalte terapeutiske doser fra forskere.