Hvordan finne en død SIM på Castaway

March 18

Hvordan finne en død SIM på Castaway

Tilgjengelig for Wii, Nintendo DS, PlayStation 2 og PSP plattformer, virtuelle liv spillet Sims 2: Castaway tilbyr en ny vri på Sims franchise. Denne tittelen, må du opprette din Sims på en øde tropisk øy. Beskytte dem mot elementene å hjelpe dem med å overleve og trives. Som noen Sims spillet, vil dessverre noen av din Sims dø. I et så stort landskap er det nok av steder å miste en død Sim.

Instruksjoner

• Se på det siste stedet hvor du så Sim. Tombstone skal hvor Sim døde. Hvis du har tre eller flere Sims bor, de vil sørge over graven, og "Død Daisy" vil vokse. Det er en god måte å finne graven, som blomsten vil skille seg ut.

• Klikk "Start" og gå til kartet. Dette vil vise deg hvert sted som du allerede har. Hvis du fortsatt har problemer med å finne Sims grav, starte fra begynnelsen og jobbe deg rundt. Hvis du ikke er i hast å fullføre spillet, bare utforske. Dette alternativet tar lengst.

• Sjekk din "Sim iakttar." Hvis du bla gjennom alle din Sims og ser ikke en gravstein, spillet har en feil og Sim kan være i live. Den beste måten å fikse dette problemet er å lagre ofte. Noen ganger når du bytter fra en Sim til en annen, blir at Sim "stuck" i den siste handlingen utført. Ved å rulle tilbake spillet til den siste lagre punktet, kan du stoppe Sim fra "glitching."