Morsomme spill for Middle School klasserommet på slutten av året

October 15

Morsomme spill for Middle School klasserommet på slutten av året

Som den siste skoledagen tilnærminger hvert år, får midt skoleelever ivrige og glade ser frem til sommeren moro. Start sommeren med et smell ved å forberede en rekke end-of-the-års klasserommet spill for studenter å spille. Forberede spill for midt-skolen studenter som ikke er stressende og vil gi dem mye glede å feire suksessen hele året.

Minne spill

Spør din midt skoleelever å sitte i en sirkel og velge én spiller å gå først. Hun må starte med å si "en ting jeg vil gjøre i sommer er __." Hvis hun sier "svømme", må den neste spilleren si "en ting jeg vil gjøre i sommer er svømme og ." Hver spiller må gjenta alle studentens svar og legge henne egen. Hvis en spiller søl opp riktig rekkefølge eller husker ikke svar, er hun ute av spillet. Den siste spilleren å huske alle svar vinner spillet. En annen variant er å ha elevene si, "Jeg ville elske å gå til__ for ferie" eller "jeg skal __ for ferie."

Trivia-spill

Se hvor mye elevene betalt oppmerksomhet til deg og ditt personlige liv ved å spørre dem en rekke trivia spørsmål. Spør dem spørsmål som "Hva er mitt mellomnavn?" og "hvor mange barn har jeg?" Prisen ett poeng for hvert spørsmål og student som tjener mest poeng vinner spillet. Slå dette spillet til et spill av fare ved å gjøre et stort diagram spørsmål og Velg verdier. Spille i grupper eller individuelt.

Konkurranser

Gi studentene flere ark med papir, kartong, konstruksjon papir, markører, klistremerker og fargestifter å lage sine egne autograf bok. Fortelle dem å bruke deres fantasi og kreativitet. Har tre lærere dømme autografer bøker for de beste, mest kreative og morsomste bøkene. Studentene kan har hver elev logg deres autograf bøker å holde som et minne fra klassen. Alternativt kan du gi hver elev en stor hvit t-skjorte. De kan bruke stoff markører og puff maling å gjøre autografen skjorter.

Gjetter spill

Skriv ned navnene på tilfeldige objekter, dyr eller elementer på små papirlapper. Tape en på baksiden av hver elev skjorte. Studenter må gå rundt klasserommet stille Ja eller nei spørsmål om deres element. De kan stille spørsmål, er jeg et dyr?"eller"er jeg en mat? Den første spilleren å gjette sin vare vinner spillet. Gjør spillet enkelt ved at bare én kategori som dyr eller frukt samtidig. Fortsette å spille til hver spiller gjetter sin element.